Cnn17 Merhaba arkadaşlar, 10+4 günlük hamileyim. Coraspirin kullanıyordum akıntım fazlaydı doktorum dün bıraktırdı? Siz kaçıncı haftada bıraktınız?
Ozlemkubra Cnn17 9 haftalıkken gittiğimde 2-3 hafta sonra bırakırız dedi yarın kontrolüm var bıraktırır diye düşünüyorum
Betulaks Cnn17 normalde 34 35. Haftada bırakıcaz dedi doktorum ben pıhtılaşmada taşıyıcı gozukuyorum o yuzden kullanıyorum. Şuan 28 haftalığım
Ozlemkubra Cnn17 araştırmada tüm tahlilleri yaptırmıştım sorun çıkmayıp genetiğe göndermişti ama öncekinde kalp atılı duyulmadı kürtaj olmuştum önlem amaçla kullanmamı istedi doktorum
Ozlemkubra Cnn17 araştırmada tüm tahlilleri yaptırmıştım sorun çıkmayıp genetiğe göndermişti ama öncekinde kalp atılı duyulmadı kürtaj olmuştum önlem amaçla kullanmamı istedi doktorum
Cnn17 Malina düşüğüm olmuştu bide kan pıhtılaşması vardı ama doktorum o kadar çok üstüne düşmedi kan pıhtılaşmasının her kan pıhtılaşması değeri düşük yaptırmaz dedi
Betulaks Cnn17 akıntıyla alakası olduğunu duşunmuyorum neticede kan sulandırıcı bi ilaç genetik test yaptırıpta herhangi bir sorun gormediyse doktor gerek gormemiştir. Daha önce düşük yaptınızmı ?
misra88 Ben de 10 haftalığım 2 haftaya bırakacaksın dedi doktorum. Pıhtılaşma testleri normal olduğunda ilk 3 ay kullanıyoruz dedi doktorum