Mrv43 Heyv bnde çok beğenmiştim canm ama mağazadan kiwi city way 5 in 1 aldm çünkü orda yoykonun satışını yapan adam ben önermiyorum çnkü bi sorun olduğunda çok skıntı çekiyoruz parçalarını bulamıyoruz dedi 🤷♀️
Mrv43 Heyv ikisinde gördm canm inceledm kiwi daha hafif yoykodan kiwinin nette fiyatı biraz daha fark ediyo bn 950 ye aldm bursada bi mağazadan yoykodanda uygun oldu yoyko bazen indirime giriyo ama senin tercihin🙋♀️
Adimadim Bende kiwiye de yoykoyada baktim internetten karar verememistim bu post iyi oldu alanlar kullananlar yazsin lutfen :)
26a Ben aldım henüz kullanmamıza daha var ama kurulumunu yaptık çok güzel .. Hem hafif hem kullanışlı , sepeti de geniş .. İnternette indirimli olduğunu görünce çok uyguna almıştım. yanında yağmurluk ,sineklik ve masa aparatı da hediye geldi
Purposeless Kızlar luxury ve city modeli arasında kaldım. Citynin tek elle kapanması hafif oluşu güzel fakat küçük bir araç mı bılemedim,. Kullananlar cevap yazabılır mı? Mağazaya gidip göremiyoruz da. Heryer kapalı.