Deryayaman Birberon secımınde avent tercıh ettım orta boy ama cam aldım ılerleyen Zamanlarda sizce cam zor olur mu ek gıda da falan kendi içmeye çalıştıgı zamanlarda ?
Lsbebisim Deryayaman Canım bende cok kararsızım bu konuda yaa. Avent alacam ama cam mı plastik mi bilemedim çevremdekiler sey diyor elinden kayıp yüzüne düşebilir filan
Prensesinannesi_ Deryayaman bende avent aldım cam aldım en sağlıklısı cam bebişler tutabiliyor cam biberonu aklınızda öyle bi soru işareti kalmasın ben yiğenimden biliyorum tabi ilk doğduğu anda değil ilerleyen zamanlarda
Htcglgnaksy Deryayaman tabiki zor olur ben cam aldım mesela şimdi onu ben tutcam zaten kullanmam gerekirse ama ek gıdaya geçmeye kendi tutmaya başladığında bi de plastik alıcm. Temizliğini güzel yaptıktan sonra bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Emine_ Deryayaman bu konu benimde çok kafamı karıştırıyor. Cam sağlık açısından daha iyi ama kırılma ihtimali var. Plastik kırılmaz ama cam kadar iyi olurmu
Gizemkara21 Prensesinannesi_ cam ağır oluyor mu peki, bardak kadar ince mi hemen düşünce kırılabilir mi
Bellazarea Ben başlangıç içim avent cam 120 ml aldım minik olandan, bir tanede avent yine plastik natural 260 ml aldım, bu cam olanın ucu 0+, plastiğin 1+ ayrı olarakta 3+ uc aldım... kendi içmeye başladığında o tutmalılardan alırsın var yine aventin
AysenurYahya Ne kadara aldınız biberonu? Ben de tavsiyeler üzerine aldım eczaneden 80 tlydi. Sonra internetten 45-50 tl ye kadar gördüm. Acaba aynı ürünler emin olamadım
Prensesinannesi_ AysenurYahya aynı ürünler canım cam yazdığına dikkat et ben e bebekten 60 tlye almıştım
Aysgl_trl_trn Deryayaman ben avent 120ml. Aldım. Camın tutması belki zor olur diye plastik tercih ettim. N11den sipariş vermiştim 47 TL ye geldi
Nml06 Deryayaman Merhaba, mamajo takımı aldım ne olur ne olmaz diye ve cam asla almam. Cam kalitesinde yapıları mevcut. Tutamaz camı ağır kırılır vs. Bunlar yaşanılan en bariz sorunlar🧚🏻♀️
Ozlemkubra Deryayaman cam almayı düşünüyorum bi tane ama ondan önce mamajoo biberon aldım kolik bebekler için hemde ağır değil cam kadar