Tolsel zynpgk valla bende ishal değil ama dün kaç kere tuvalete çıktım bende anlamıyorum bazen gaz ağrısı mı adet ağrısı mı sen kaç haftalıksın
zlemAcar Tolsel maşallah canım herşeyin normal olmasına sevindim. Benim bugün yine biraz kasık ağrım var. 🤦 Allah'tan ara ara geliyor. Dün gittiğimizde doktor 3274 dedi canım
Tolsel zlemAcar maşallah iyimiş kilosu ya benimde sabah kasık ağrısı vardı herhalde artık Böyle ara ara ağrı olacak
zlemAcar Tolsel doktor normal bu haftalarda bu tip ağrılar dedi. Ama tabi kasılmalara dikkat etmemi söyledi. Senin kaç çıktı canım.
zlemAcar Tolsel gayet iyi canım. 26 da bebekler genelde bu kiloda oluyorlarmis. Normali sizi bebisinkilosu
Aliyahyaannesi zlemAcar 36+2 yiz bugün. Sabah 6 da uyandığımda hafiften bel agrım vardı. Uyudum uyandım is yaptım bel agrım biraz biraz devam ediyor ama dayanilmicak gbi değil. Arada bi adet ağrısı gbi ağrı giriyor. Sanırım artık dogurucaz yaaa😂😍🙈
Tolsel zlemAcar evet cnım şükür zaten ben çok kilo almasında normal yapayım diyordum bakalım kısmet artık sağsalim gelsin de
zlemAcar Gulshblt canım o haftalarda bende sırt ve göğüs ağrısı çok oldu. Sanırım goguslerden kaynaklıydi. İstersen bir doktoruna danış