Deletedmom0025 Kızlar 12+5 im cinsiyeti sordum bugun doktora . Henüz bacak arası tam gelişmemiş dedi . 2 3 haftaya goruruz dedi. Yani bebekte herhangi bi sorun yoktur normaldir dimi
NurcanVolkan Deletedmom0025 normal canım o zamanda beli olmaz zaten aslında doktorlar görürmüş ama emin olmadan bişey demezlermiş özele mi gidiyorsun devlete mi bizimki kordonunu bacak arasına almıştı göstermedi baya bir süre:) bebek küçük daha sizinki 16.haftada öğrenirsiniz sıkma canımı bişey olda doktorun söylerdi
Umtays1620 Deletedmom0025 benim 16 haftalık daha göstermedi bacağı kapalı dedi korkulacak bisey yok cnm iki hafta sonra tekrar gidicem
TwinsmomDA Deletedmom0025 benm bildiğim 13. Haftada cinsiyet tamamlanıyor senin henüz erken. Sorun yoktur olsa doktorun söylerdi zaten endişelenme
Deletedmom0025 Umtays1620 iyi canım cok tesekkur ederim. Bian cok korktum gelişmemiş tam diyince. Ama normal daha kucuk diye ozaman
Baloglum93 Haftada cinsiyeti tamamlanıyor ben 12. Haftada ogrendim cinsiyetini ve hiç değişmedi yanılma olmadı hala aynı cinsiyet ama tabi doktor garanti olsun istiyodur yada pozisyonu uygun değildir o an