Funda___46 Arkadaşlar adetime 5 gun var ve sol kasığımda ağrı var arada baş dönmesi oluyor evde test yapsam cikar mi acabaa
Cilegimbenim Funda___46 canım selam bende az önce paylastim adetime 4gun var gebelik istiyorum belirtiler yaşıyorum var mı benim gibi diye 😁
sinber Funda___46 adete 4 gün kala yaptım her hamileliğimde silikten bi tık koyu çıktı yapabilirsin normal döllenmeyse çıkar geç döllenmeyse çıkmayabilir ama çıkmazsa da üzülme henüz erken
Funda___46 Bsra1998_ merak ediyorum ama ya istiyorum ya aralıkta kurtaj olmustum bebegimin kalbi durmuştu
Bsra1998_ Funda___46 erken gebelik testinde adetine 6gun kala olan gebeligi rahat gosteriyor sende yapabilirsin rabbim banada isteyen herkesede nasip etsin
ezghsynn Çok merak ediyorsan erken gebelik testi yapabilirsin ama bir şey yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirsin tavsiyem reglini beklemen herşey gönlünce olsun❤️
DilekD Çok merak ediyorsanız bence kan testi yapabilirsiniz. Ben kan testinde reglimden bir hafta önce görmüştüm. Ama yumurtlama tarihimi biliyordum. Onun için test yapmıştım. Geç döllenme ise görmeyebilirsinizde.