EbSa Merhaba Arkadaşlar Pek konu açan biri değilim ama daha demin lavaboya kalktığımda afedersiniz çok sıvı pembe akıntı gördüm ilk defa yaşıyorum yerleşme kanaması bile görmedim ben hamileliğim boyunca ilk görüşüm şuan 21+4’üm hemen telaş yapmak istemedim bileniniz yaşayınızız var mı acaba ? Cevap verirseniz çok sevinirim 🤲🏼
Seymabebgm EbSa bence kanama oldugu zman doktora gidilmeli diye dusunuyorum canm ne olur ne olmaz bizde suan 24. Haftaya giriyorz ama benimde 12 haftamda kahve bir damla akintm olmustu vakiy kaybetmeden acil gittim bence git icin rahat etsn
Sirius223 EbSa canım ihmal etmeden hastaneye gitmeni öneririm. Gebelikte kanama ihmale gelmez. O haftalarda kanama bende yaşadım.
EbSa Seymabebgm Cevabınız için teşekkürler oğlumun hareketlerini şuan bile hissediyorum pembeden kırmızıya dönerse rengi kendi doktoruma gidicem hemen inşaallah
EbSa Sirius223 cevabınız için teşekkürler kanama değilde çok açık pembe bir akıntı şeklinde biraz daha bekliyim kanamaya dönerse gideyim diyorum hareketlerinde de bir sıkıntı yok. Size ne demişlerdi acaba?
Sirius223 EbSa plesanta previa tanısı koymuslardi. Sonra belirli haftalarda kanamam tekrar olmuştu. Dilerim böyle bir sorun değildir.
GokAnne Kahverengi değilde Pembemsi olursa önemli diyor doktorlar, gidip baktırın bi isterseniz, bir sorun olacagından değil de Allah korusun içiniz rahat eder