Btln AryaNur Aynı bizde 37+3 bakalım ne zaman gelicek bebişlerimiz benden 1 hafta önde hamile arkadaşım doğum yaptı 38.hafta bitince o da kızdı mesela 🥰
AryaNur Btln Sağlıkla gelsinler yavrularımız benimde 2 arkadaşım var canım bitanesi 38+3 diyeri 39 haftada geldi onlarda kiz bakalim bizim kiz nezaman gelicek😊Seninki de kıza herhalde
Elisakerem kbrakuru kızım 36+2 de doğdum oğlumu dün 37+2 de dogdum🙈 galiba benimkiler anası gibi yerinde duramıyorlar 😂
Busracnbr kbrakuru Valla bana da dediler hep de erken bekledim ama 40+3 de doğdu 😂😂 bu senenin bebişleri özellikle Ocak bebişleri çok nazlı çıktılar 😂💕🥰
Minigim_ 38+4 de geldi kızım ikinciye hamileyim nasipse ikinci kızım olacak hazırlıklara başlıyorum artık her ihtimale karşı
Koalina Hiç alakası yok bunun koz yada oğlanla daha yeni bir arkadaşım Doğum yaptı 41. Haftası biterken herkesin Doğum hikayesi farklıdır
Htcglgnaksy kbrakuru o değişiyor herkese göre öyle bi rivayet var ama bende duydum canım 😊benim kuzenim kız doğurdu 43. Haftaya kadar bekledi daha gelmeye niyeti yoktu suyu azalmaya başlamış aldılar o yüzden .
Vera34 Benim ilk bebeğim kızım tam 42. haftada geldi daha doğrusu biz getirttik ona kalsa gelmezdi🤦🏻♀️ şimdi oğluma hamileyim 38. hafta yine hiçbir doğum belirtim sancım kasılmam yok. Tamamen yapı meselesi yani İnşaAllah hayırlı zamanda sağlıkla gelirler😌