Fdle Uyuyamıyorum boğazım yanıyor çok acıyor hamilelikten çok şu gripten çektim o kadar da dikkat ediyorum kendime insan her ay grip olur mu 38+2yim zaten zorlanıyorum üzerine birde bu eklendi nasıl geçiricem boğaz ağrımı fikir verin bana lütfen 😔
Gamm Fdle herkesin bünyesi farklı ama bana en şyi terlemek iyi geliyordu canım. Sıkıca giyin atlet kazak bal karabiber limon karıştırıp kafana dik bi yorgan yada battaniyenin altına gir terledikçe değiştir atletini . İnşallah fayda eder ben böyle böyle toparlamıştım şükür
Simgeeee Fdle canım bş tane soganı rendele suyunu sık. Suyuna bir kasık bal, yarım limon sık ye cok iyi geliyor ben öyle atlattım 🌺
Fdle Gamm ben terleyemiyorum ki canım böyle de saçma bir vücudum var ne yaparsam yapayım gram terleme olmuyor bende ama yine de deneyecegim çok sağol
kbrakuru Simgeeee soğan suyunun gebeliğe iyi gelmediğini duydum bende canım düşük tehlikesi yapıyormuş
Simgeeee kbrakuru canım arkadaş doğurmak üzere bildiğim için önerdim ilk haftalar önerilmiyo ama dogumu yakın sorun olmaz 🙏
Gunes55 Elimde 1 bardak bal limon su karisimiyla okuyorum bu saatte sabah da ise gidecem dusunun halimi. Grip olan analar kalp ben 😊
Fdle Gunes55 ben bıktım inan ki hamilelikten çekmediğimi bu gripten çektim bünyem de sağlam aslında o kadar meyve de yiyorum nereye gidiyor bu meyveler anlamıyorum 😔