Tugbahanci cok geçmiş olsun acını o kadar iyi anlıyorum ki, bende gecen sene 39 haftalık sezeryan doğum yaptım bebeğim öldü cok fazla su yutmuş ve cok yoğun bi enfeksiyon varmış akciğerleri kalbine kadar sarmış enfeksiyon 6 saat mücadele etti meleğim ama ömrü yokmuş kucağıma bile alamadım, doğum anında görüp öptüğümle kaldım, rahmimize düştükleri an kaderleri belliydi aslında, cok zor Allah kimseye yaşatmasın, ilk heves ilk heyecandı herseyi hazırdı bebeğimi alıp evime gelecektim ama o hastaneden eli boş karnı boş bi şeklide çıkıp gelmek cok zor cok, hiç unutamıyorum o günü, veren de Allah alanda Allah, şimdi 31 haftalık hamileyim ilkim erkekti şimdi kızımı bekliyoruz, korka korka acaba yine bişe olacak mı diye, elden bişe gelmiyor ne yapsak boş alnımıza ne yazıldıysa onu yaşayacağız, sende toparlan yeniden hamile kalacaksın İnş, Rabbim ferahlık versin içinin yangınını hissediyorum inan, sürekli inşirah suresini oku için ferahlar, cennetin kapısını aralayan seni orda bekleyen bir meleğin var annesi, bizleri bekliyorlar... Bu dünya için evet cok zor imtihan ama cennetlede mükafatı var,, İnş orda kavuşacağız meleklerimize....