Siibeell gfazlioglu bugün sağlık ocagında gebelik eğitimi vardı oraya gittigimde ebeler 12. Haftadan sonra gögüsten süt gelebilecegini söyledir çok normalmiş ama sıkmamak gerekiyomuş sakın sıkma nemli bir bezle sadece etrafını temizlemen yeterliymiş
zelis63 gfazlioglu 17. Haftamda geldi bende çok erken değil mi dedim kotktm hatta ama iyi biseye işaret ediyor 👍
prenses_annesii2603 gfazlioglu gayet normal canım ben ilk aylardan beridir geliyor sıkma doğumu tetikliyor
Ecrinmm gfazlioglu benim 20 haftaliktan beri geliyor sarı akıntı o bebeğin ilk birkaç gün içeceği çok sağlıklı süt olduğu için göğüslerime ellemiyorm yada üstüne yatmak dar iç çamaşırı falan giymiyorum her damlası bebeğime can sonuçta ♥️ şafak 11
Yenianneadayi2208 gfazlioglu bnmde geçen hafta geldi şeffaf su gibi bişey ve çok şaşırdım.Çünkü daha 22 haftalığım 🙄 Erken gibi geldi ama bilemedim doktor randevuma da var henüz.
Ftsctn_20 Normal bir durum. Bende ilk kez ilişki sonrası yaşadım bu durumu bir an korktuk tabi ama araştırdım normalmiş , erken doğumu tetiklediği için sikmamak gerekiyormuş.