Ayse_svg Doktorum normal Doğum yapacaksın dedi bebeğin bası doğum kanalında ve benim ilk gebeliğim acı eşiğim çok düşük çok korkuyorum.Catı muayenesi olduğumda bile büyük bir çığlık attım .Sevgili anneler sizin tavsiyeleriniz var mı?Psikolojim alt üst oldu her gün bunu düşünmekten doğuma 2 hafta gibi bi süreç kaldı.Doktoruma ben Sezeryan istiyorum desem ne der acaba özel hastaneye gidiyorum.Yardımcı olun lütfen bana🙏
Zynpbanu Ayse_svg canim dogal surec aslinda normal dogum. Tabiki saglik yonunden bir sakincasi yoksa. Bebek icin senin icin faydalarini okusan arastirsan biraz rahatlar misin acaba 😊
Emineyavuz_53 Ayse_svg benim de ilk doğumum benimde çok az kaldı ben adet olurken bile bayılan insanım ama ameliyat daha korkunç . Sezeryan da kaç kat kesiliyorsun yatıp kalkarken en az iki hafta nasıl zorlanıyoruz. Ben bundan daha çok korkuyorum . Ama rahim kendini hazırlıyor açılma oluyor jeli var bide belden istersen ağrıyı azaltıcı epidural yapıyorlar . Bence çatın müsaitse dr onaylıyorsa bir kaç saat sancı bir kaç haftadan daha iyidir .. tabi karta senin .
Ceylanmelis Ayse_svg Ayse_svg canım sen kendini nasıl rahat hissedersen doktorunla konus. Ben inşallah normal doğum istiyorum. Şu an için aksi bir durum söz konusu değil inşallah değişmez ve benimde ilk doğumum. Kendi fikrim sezeryandan sonrası kiminde ağır geçiyor. Bunu 1-2 hafta yaşamaktansa belki 10 saat yaşayıp atlatıcaz. İnsanlar normal doğumdaki kesiden bile yakınırken ben sezeryanı düşünemiyorum hiç. Senin ve bebeğin hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Sağlıcakla gelsin bebişlerimiz 🙏🏼🧿
Ayse_svg Emineyavuz_53 maalesef aşırı nazlı biriyim hassas.Nasıl olacak bilmiyorum çatım müsait evet ama çok fazla kasıyorum kendimi çocuğuma doğum anında zarar veririm endişesi de var
Dilaraeymen Hiç korkma bende ilk doğumumu normal yaptım hemde canım o kadar tatlıdır ki. Hastaneye gittim 6 cm açıklık dediler bi anda kendimi doğumhanede buldum. 4 saatte doğurdum bol bol dua et sancı anında. Bebeğini düşün ona kavuşacağını düşün. Düşünüldüğü kadar zor değil kasma kendini
Busemasalpoyraz Normal olucaksa birak normal olsun aci esigin dusukse sezeryan sonrasindaki dikis acilarna dayanamayada bilirsin canim . Ablam daynamamisti acilara. Kaldiki normal dogumda sanci azaltici epidural yapilior en kotu doktornla bunlari konus önce hayrlisi olsn senn icin
Defnemm22 Canım hiç korkma bak bebeğin pozisyonu ne guzel miş.Rabbim yardim ediyo.benimde ilk dogum normal ve suni sanci ile dogurdum.2. Dogumum ve kesinlikle normali oneririm.bence normal dogum cok güzel bir tecrübe.korkma bol bol dua oku.birde doğru nefes tekniklerine bak.sonrasi o bebeği kucağina veriyolarya işte o an kanatlanmiş gibi hissediyosun.
Mekamu Bence ilk hamileliğin acemiliğiyle normal doğurmayı mutlaka denemek lazım. Normalde benim de canım çok tatlıdır, ama nedense bir rahatım bu konuda. Çünkü ne yaşamam gerekiyorsa onu yaşayacağım diye düşünüyorum.