dilaraserdar Bebeğiniz için hangi markanın şampuan , bebek bakım yağı, pişik kremi , bebek bezi vs gibi ürünlerini aldınız? Memnun musunuz ?
Seydaeksi dilaraserdar bebek bezi ıslak mendili prima aldım, banyo ürünlerini dalin seti aldım bitane de chicco setim var onu da çok beğeniyorum..emzik ve biberonları avent,deterjanlar dalinin
Seydaeksi dilaraserdar pişik kremi de bebanthol derim kesinlikle kullana kullana anlaşılıyor farkı kesinlikle en iyisi o bence
Elfszgn dilaraserdar canm ben yeni doğan olcagı içn malum sebamed aldm o daha cok aklma yattı pişik kremi niwea bebe yagıda niwea bebek bezinide prima alıcam
dilaraserdar Handeaslan616139 bez olarak akla ilk gelen genelde prima ama çoğu kişi de önermiyor 🙄 karar veremedim o konuda.. sebamed kullanan da var etrafımda çok tesekkurler ❣
dilaraserdar Handeberkay eczacı arkadaşım aynısını önerdi. benim de aklıma yattı aslında biraz pahalı gibi ama ayrı ayrı almak yerine setini almak daha mantıklı sanırım 🙄❣
dilaraserdar Handeberkay seti beğendim de çantayı beğenmedim 😒😒 ama fiyat baya set halinde alınca uygun 👌
persephone dilaraserdar mustelayı öneriyorlar çok fazla ben onu almayı düşünüyorum. Bebek bezi olarak da komili kullanıp çok memnun olan arkadaşlarım var ama kararsızım ,özellikle primanın yenidoğan bezlerinin çok iyi olduğunu duydum
dilaraserdar persephone komili bez olduğunu bilmiyodum🙄 bir kişi daha söyledi.. şimdi bi onu araştırayım bakayım. daha önceleri ilgi alanımıza girmediğinden böyle şeyleri seçmek çok zor oluyor bence 🙈🙈
1PrensAnnesi dilaraserdar bezde prima, ıslak mendil şampuan pişikte uni baby aldım yedek pişik kremide sudocream aldım kullanan herkes memnun çünkü
Tubis Kızlar trendyolda mustelanın seti var çantalı bugün ondan aldım.ayrıca çocuk haftası diye 25 tl de indirim oldu 149 tl ye geldi.mustela alacaklara fikir olsun😘
Zuzu dilaraserdar canım ben tüm bebek bakım ürünlerini mustela aldım,bebek bezi prima premium care,ıslak mendil kullanmayacağım onun yerine bebek pamuğu aldım onu kullanacağım Rabbim nasip kısmet ederse 🙏🏼🤩
GamzeGoktas Bez olarak canbebe, ıslak mendil kullanmıyorum pamuk kullanıyorum, şampuan ve yağ dalinin, deterjan uni baby, pişik kremi penaten
Aslihanbabaarslan Eczacının önerisi üzerine araştırdım en doğal bebek şampuanı olarak earth mama angel baby aldım. Bez olarak prima nın en ufak paketini. Nelere hassasiyet gösterecek bilemediğim için şimdilik😊. Pişik kremini de e bebek ten aldım desitin marka.