minicikbirmucize RuzgarsMommy internete adını yazınca çıkıyor daha gitmedim ama randevu aldım konuştum doktorla özel muayenehanesi var renkli us vermiyor detaylı 45 dk us yapıyormuş 1,5 saatinizi ayırarak gelin dedi bana çok iyiymiş işinde hemen randevu verme peşinde bir doktor değil beni araştırın tekrar ararsınız karar verdiğinizde dedi biraz araştırıp aldım ramdevumu
RuzgarsMommy minicikbirmucize humm detayli ultrasona gitmek lazim yani renkli vermiyor sen git bakalim insallah memnun kalırsın bende o bölgedeim de gidebilirim iyiyse
minicikbirmucize RuzgarsMommy burada forumlarda baya iyi yorumlar aldım Vedat beyi aradığımda da telefonda da kısa bir bilgi verdi deneyimli bilgili birine benziyor şuan en kötü radyolog 310 dan aşağı detaylı us yapmıyor tek farkı renkli us vermiyor işin magazin kısmı ile ilgilenmiyorum dedi işimi yapıyorum detaylı bir rapor hazırlıyorum siyah beyaz çıktı veriyorum dedi renkli çok istiyordum bende ilk gebeliğim ama düşününce renkliyi kendi kadın doğum doktorumda veriyor tecrübesi için gidicem yazarım deneyimlerimi buraya 🌸
nemesis Kaderisi bizde haftaya randevu aldık ali hocadan randevu saatinden sonra cok beklediniz mi 45 dk baya uzunmuş cok kişi de almıyor sonraki günlere sarkma ihtimali var mı şehir dışına gidecez aynı gün
Kaderisi nemesis sonraki güne tabiki sarkmaz ama ben randevu saatinden 2 saat sonra girebildim ancak çünkü hangi hastanın ne kadar süreceği belli olmuyor ama şunu söyleyeyim ali hoca resmen dut yemiş bülbül hiç konuşmuyor sadece bi sıkıntısı yok veya var der 😂
Kaderisi Sldmrt ben yüzünü renkli görebilirmiyim dedim o da yüzü dönükse en son gösteririm dedi ama yüzü dönük değildi göremedik renkli çıktı da vermeyecekti zaten
Asianyx minicikbirmucize memnun kalacaginizi düşünüyorum dediği gibi en az 1.5 saatinizi orda gecirecekmis gibi hazırlayın kendinizi verdiği detaylı ultrason dosyasını eğitim araştırma hastanesi'nde bir kaç kadın doğum doktoruna götürmüştüm muayene olmaya giderken hangisi baktiysa rapora aa vedat hoca değerlendirmiş diyerek incelemisti. Dediği gibi işin magazin kısmı başka o da bir tercih meselesi ama renkli resim falan önemli değil icim rahat etsin detaylı degerlendirilsin diye düşünüyorsanız pişman olmazsınız zaten
Ilgaznaz Sefaköy vera klinik 280 tl ücreti radyolog bakıyor gayet ii cd ve foto veriyor vera klinik armoni avm nin tam yanında
Kbraozak ozlem_1990 benim kendi hastanem 500 tl istedi sağolsun burdaki bir anne bana orayı tavsiye etti evimde çok uzak değil die orayı tercih ettim. Zeytinburnunda suleymaniye kadın doğum hastanesi ücretsiz ama sıra yoktu
[silindi] Esraaydn21 200 tl çok iyimiş bende oraya yakınım acaba renkli ultrason veriyormu size verdimi 20+1 olduk bugun 21-22 haftamda bende orda yaptirim
minicikbirmucize Asianyx içimin rahat etmesi önemli benim içinde resimde verse iyiydi ama napalım tecrübeli bir doktorun bu işlemi yapması daha önemli benim için acaba bir sıkıntı görürse size söylüyor mu yoksa sadece hazırladığı detaylı raporda mı yazıyor ?
Asianyx minicikbirmucize yok size de soyluyor sadece muayene esnasinda pek konusmadan uzun uzun inceliyor size onu bastan aciklayacak zaten bebegi incelerken cok ayrintili bilgiler vererek konusmuyorum az konusmam sizi endiselendirmesin bitince detayli anlatacagim diye bilgi verir baslamadan degerlendirmesi bitince de dikkat etmeniz gereken seyler varsa detayli bir sekilde sizi de telaslandirmadan hepsini tek tek anlatıyor.
minicikbirmucize Asianyx biraz stresli bir durum inşallah bebeğimin bir sıkıntısı yoktur bir atlataydım şu detaylıyı da doğurana kadar hep bu durum sürecek sanırım 🤷♀️ Teşekkür ederim bilgi için 🌸🙏👼🏻
Asianyx minicikbirmucize umarim guzel gecer bir sorun cikmaz yapilacak testler kontroller bitsede o his gecmiyor tabi :)) insallah hepimiz saglikla sorunsuz kavusuruz bebeklerimize :)
ozlem_1990 Kızlar ben baya baktım sonunda sömestr dolayısıyla annemde olduğumuz için (Ümraniye 'de) Afiyet Hastanesinde buldum biraz uygun olan. 350 tl cd veriyorlar, ilk oğlum için de orada yaptırmıştım yine Afiyet Hastanesinde yaptırıcam. Pazartesi günü