hunilimom Semadefne35 34.haftada girmiştim tansiyon sebebiyle normalde 36.haftada istiyromus doktorum
Ummuhumeyra Tugbamine beni niye 31. Haftada nst ye aldılar neden istedi acaba doktorum herkes 36 dan sonra girdiğini yazmış 🤔
Semadefne35 Tugbamine normal doğum mu olcak peki canım senin ? Ben şmdi 32+3üm pazartesi randewum war acaba o zaman alır mı doktorum 🤔
Tugbamine Ummuhumeyra agrıların falan mı var bebeğin düzenli kalp atışlarına bakmak içinde istemiş olabilir bişey demedimi doktorun?
Tugbamine Semadefne35 hazır sezaryen ikinci hamileliğim ilkindede bu haftalarda başladım diye hatırlıyorum
Ummuhumeyra Tugbamine evet çok fazla ağrım olduğunu söyledim demek ki ondan olabilir sonucunda da kalp atışları çok güzel demişti bende anlamadığım için bir şey demedim 30. Haftadan sonra giriliyor demek ki diye düşündüm 😋
Semadefne35 Tugbamine benimde 2. Gebeliğim aslında benimde sezeryan ama inan ilkinde ne zaman girmiştim hatırlamıyorum 😂 ilkinde sürekli nst nst sonrası serum falan veriyolardı ondan merak ettim şmdi nolcak diye
Hatice_mustafa Semadefne35 Ben 30 haftalıktim doktorum bu haftadan sonra düzenli nst yapıcaz dedi kontrollerim 15 güne düştü. Normal doğum yapicam. İnş