Rbidrmz Yataktasınız ve eşiniz uyuyor siz elinizde telefon forum da geziniyormusunuz 😄🤔💜 Uyumak istiyorum gözlerimden uyku akıyor ama bel ağrısı ve oğluşumun kaburgalarıma baskı yaptığı için uyuyamıyorum ⁉️ Bir an önce doğsalar.....🧸
Nurak Rbidrmz benimde kaburgalarım ağrıyor bı kaç gündür bende acaba bişey mi oldu diyorum normal demekki
Rbidrmz Deletedmom317 rabbim afetinden korusun canım... bisi olmaz allahın izniyle dua et uyumaya çalış bence ❤😊🤲
Mervecilek Bende aynı durumda eşim arkası dönük uyuyor bende buralarda takılıyorum 😁 bende de sürekli bacak ağrısı oluyor 30. Haftadayım bian önce alsam kucağıma yavrumu 🥰
1erkek1kiz Rbidrmz ooooo uyusun ben soluma yatamıyorum tarsal tünel sendromu dolayısıyla kolum şiddetli ağrıyor parmaklarımı hissetmiyorum sağıma yatamıyorum tekme yıyorum sırt üstü yatamıyorum.... Ya bn nasıl uyuyacagım
Rohat Benim midem şiş patlıcam giibi sanki hiç birşey yiyememe rağmen . Ah sen ne güzeldin gebelik öncesi uykumm😆
Sirius223 Rohat yaa gebelik boyunca mideden çekmedim şükür diyordum. Şimdi ejderha gibiyim öyle bir yangi var kı anlatamam. Bulantı ve yurutmeyen çatı ağrısı da cabasi.Son iki haftadır öldürüyor.