Burcuuuuuu BuseGne inşallah iyi haberler alırsınız, stres yapmayın. Amacım sizi korkutmak değil, sadece hemen tedbir almak önemli, beklemeyin diye yazdım. Belki de sadece canı istemiyordur bebişinizin. 😊
GlahBilgiliPelit BuseGne inşallah cnm dua et bol bolgit ki için rahatlasın. Suan kendini psikolojik olarak darlıyosun çünkü gerek yok. Güzel haberlerle gel. 🙏
1234456789 BuseGne benim bebeğim on haftalık ti ben harflerini hisetmeye başladım Dr bile çok tuaf çok hareketli bu kadar küçük Ken vay halime filan derdi aynı senin gibi oldum her yolu denedim üç gün boyunca hiç hareket etmedi çok korktum gittim herşey yolundayi uyumuştu ultrda gordum sen içini ferah tut cnm yinede istersen bı git
OglusumuBeklerken Benim yoruldugumda azalmisti hareketleri doktora gitmistim.cok mu yordun kendini demisti dinlen düzelir demisti 1gun boyunca yattim dinlendim ertesi gun kendine gelmisti oglusum😇😇 dun yorulmus olabilrmisin
BuseGne OglusumuBeklerken dün Doğum günümdü canım ne kadar Yok hiç yorulmadım desem de oğluşumu yormuşum Allah’a şükür bir sıkıntı yokmuş🐣😘😘 teşekkürler yazdığın için 🐣
BuseGne Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah’a şükür hiç bir sorunu yokmuş oğlumun biraz fazla yorulmuşum o da dinleniyormuş bir sıkıntımız Yok Allah’a şükür 😊😊 rabbim hepimize sağ Salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Hepinize çok teşekkür ederim. 😘😘😘❤