Evet kimler müjdelendi❤️
Tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalanlar
2 tüp bebek denemesinden sonra doktorum tarafından bu işin peşini yolyakınken bırakmam söylendi. Tam umutlarım suya düşmüştü ve yeniden başka bir doktora gidecekken hamile olduğumu öğrendik çok şükür 🤗
Happypregnat ay ben bunu merak ediyorum. Ben pcosluyum yumurta büyüme problemi var acaba sonra normal olabilirmiyim ki 🤷♀️ Surda durayım belkim vardır ben gibi
TwinsmomDA bana da PCO deniyordu çok tedaviler gördüm en son tüp bebeğe karar verdim yedi buçuk yıllık evli iken Zeynep Kamil de tahlil muayene oldum ve PCo bir yana rezervin bitmiş dendi PCO yokmuş veya varsada geçmişti yumurta rezervi olsun diye bitkisel birşeyler kullandım ve çok şükür yumurta toplanırken 18 yumurta toplandı 6.gun 4 donduruldu iki transfer oldu biri tuttu ilk denemede çok mutluydum oğlum olacakti aniden bir kanama gördüm ve beş gün hastanede yattım doğumum başlamıştı yavrum çok çok küçüktü :( kaybettim ..23 Mayıs 2019 da kaybettim 1 temmuzda 40 m bitti 19 temmuzda adet oldum ve bir daha olmadım 2 Eylül'de 14 gün gecikince adet (arada kanamam oldu adet oldum sandım ) test yaptım ve binletce şükürler olsun hamileyim binbir korku ile yavrumu bekliyorum umut olsun sizede
Hilalkarabacak88 çok şükür canım kaç haftaliksin ) bende hayatımın en acı tecrübesinden sonra doğal yolla hamile kaldım rabbim bağışlasın tamamına erdirsin çok korkuyorum çok mutluyum karmaşık. Bir haldeyim
Happypregnat ay insallah saglicakla alırsın insallah 🤲 bende tüp bebekle hamileyim çok gittim doktora pcoslu olmama rağmen kimi yumurtan yok kimi başka şeyler en sonunda tüp bebek yapan doktorum yumurtan çok ama gelişip büyümüyor dediği için karar verdik tüp bebeğe. Şimdi ikinci düşünürsem normal olur mu acaba diye meraklardayim. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda
Happypregnat ablam 2 yil olmadi sonra tüp bebek yaptilar yeğenim oldu.Sonra korunmayi biraktilar yegenim 6 yasinda 2. Yegenim dogdu bile 2 aylikti karninda haberi olmadi ablamin olmuyordu cunku yillardir aklina bile gelmemis hamile olacagi.rabbim verecegi zamani cok iyi biliyor.
Happypregnat 6+6 haftalığım şu an çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin. Bu da bir sınavmış ve yaşanması gerekiyormuş. Ben artık umudumu tamamen yitirmiş kendimi spora ve işime vermiştim. Hatta adetim 5 gün geciktiğinde adetten kesildiğimi ve menopoza filan girdiğimi düşünecek kadar da ümitsizdim. (Ki normal şartlarda 1 gün geçse koşa koşa test yapan ben ) Aklımda imkansız diye yer etmişti. Ama hala çok üzülüyor ara ara ağlıyordum. Gerçekten çok zor bir psikoloji. Allah çok büyük. Tedavi sürecinde hiç büyümeyen yumurtalarım ve bitmek üzere olan rezervimle asla hamileliğin nasıl bir duygu olduğunu bilemeyeceğimi hissediyordum. Sanırım kabullenmek en başta bu işin peşini bırakmakla da ilgili olabilir. Ve öyle yumurtlama günü hesapla filan da yok adetim bittiği zaman hamile kaldım. Bazen çok araştırmak çok bilmek de iyi olmayabiliyor. Akışına bırakabilmek önemli bence bu çok zor kabul ediyorum ama her şeyin bir vakti zamanı da varmış galiba.
TwinsmomDA olur bence Rabbimin bulecegi iş ama bana neler dediler neler karbonhidrat az tüket bol su iç çörek otu yağı tüket oluyo
Happypregnat 2. Tup bebek icin para biriktirirken olmayacagini bile bile yumurta takibi yaptirdim tuttu dusuk oldu sonra amannn zaten olmuyor korunamam dedim cok sukur yolu yariladik saglikla insallah. Doktorum tup bebekle olmayip nasil olur yaa diye sasirmisti kontrole ilk gitmemde
Kurban oldugum rabbimin var Bi bildigi cok ilac kullandım cok bekledim aşılama yaptırdım hepsi olumsuz oldu tek yol tüp bebek kalmıştı Bi süre herseye ara verdim ilac kullanmadım doktorada gitmedim doktor hastane yüzü görmek istemiyordum herseyden vazgeçtiğim anda hamile olduğumu görendim ne büyük Bi mutluluk tarif edilemez kızlar rabbim en çaresiz anda yolluyor müjdesini kurban olduğum rabbimin vardır Bi bildigi verdiği vermediği herseyde var bi hayır dilimizden duayı eksik etmeyelim yeter 🙏🏻🥰☺️
Hilalkarabacak88 Ben de Z.Kamil'de tup bebek yoluyla hamile kaldım. 2.denemede. Yumurta rezervim cok düşüktü. Artık tamam bu da olmazsa, ben elimden geleni yaptım icimde ukde olmaz diyordum. Insan yaptığıyla o kadar değil de yapmadigiyla daha çok vicdan azabı çekiyor. 2 embriyo transfer edildi. Neyse ki bir bebeğim bana tutundu. Şimdi 19+4 deyim. InşAllah muvaffak oluruz. Allah yardimcimiz olsun her zaman. 🤲
BusraDevlet83 rabbim sağ Salim hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşallah 🤗