Erbualp 24+4 haftalık hamileyim ulturason da 13 gün felan önde gelişimi . Dünden bugüne seffaf kokusuz azar azar sürekli beyaz su şeklinde akıntı geliyor yarına randevu aldım sizce dogum başlama belirtisi mi tecrübeliler cevap verirse çok sevinirim
sukranaslier Erbualp beyaz akıntı normal canım doktorum bana söylemişti 23. Hafta gitmiştim akıntıların çoğalcak demişti şuan 27 . Haftadayım daha çok gelmeye başladı sabah akşam iç çamaşırımı değiştiriyorum .
Hayat5anne Ben 19+3 üm bugün başıma geldi. Akıntı gibi değil bildiğin su gibiydi. Sizce ne yapmalıyım
Erbualp Hayat5anne Canım içim rahat etmedi yarını beklemek gittim erken doğum habercisiymiş 😔 26 haftalık gözüküyor ulturason da
Hayat5anne Erbualp bende gittim dün gece suyumun fazla olduğunu söyledi. Şekerden şüphelendi test yaptıracam yarın. Rabbim yardımcın olsun vaktinde gelsin bebeklerimiz.
Erbualp Fatos0277 akıntı değil ama su şeffaf rengi dr gittim acile bana erken doğum olabilir dedi 1 saat sonra da olabilir 3 hafta sonra da dedi
Zlyhkrt4 Erbualp ay üzüldüm inşaallah zamanında alırsın kucağına sağ salim . Tedavi verirler illa ilaç falan vermedmi doktor
Zynpbanu Erbualp Allah yardimcin olsun canim, bol bol yat dinlen ayaklarini havaya kaldir bakalim. Progestan, igne falan vermedi mi doktorun
karolin geçen gün aynısı banada oldu sağlık ocağına gittim hemşire biraz beni korkuttu ama dr gitmedim bildiğim kadarıyla normal diye bende buracıkta bekliyim
Mrvm005 Acaba idrar kaciriyor olabilirmisiniz 23 hafta ocindeyim idrar kacirdigimi az az fark ettim. Camasirim islak oluyordu ama bilincli idrar kacagi olmadigini anladim kendimi takip ederek.
Duyguluuu Erbualp canm noldu ya görünce yazım dedim korkma canm bisey olmaz inşallah bazıları böyle korkutuyor kendi doktoruna sor iyice o sana söyler benide korkutmuşlardı böyle 🙄inşallah hepimiz zamanında hayırlısıyla doğururuz akinti oluyor çoğumuzda normal o içini ferah tut