Suhedq Pendık medıpol hastanesı hakkında bılgı almak ıstıyorum godenlerınz varsa doktorları nasıl ucretı ne kadar normal dogum
Kismett Suhedq uzmn doktor ve docent ucretleri farkli. Dogum icinde farkli oluyor. Uzmn doktr 70 docent 100 tl muanesi
Kismett Suhedq bende yeni gidiyorum docent tercih ettim dogum 2.000 tl uzmaninkide galiba 1.750 diye hatrliyrm.
Svdaa Suhedq ben canan hanım gittim muayene 70 tl normal doğum 1750 zorunlu sezeryan 2250 gezdik gördük ve memnun kaldık umarım kalmayada devam ederiz 🤗
Hiranurhilal Suhedq ben canan hanıma gıttım ve memnun kaldım ucret 70 tl notmal dogum 1750 sezaryan 2250 ama fıyatlar yukselırmı bılmem doktor yuzunu renklı gosterıyor
Kismett Suhedq esra nur tola var docent olarak bn ondan memnunum bnm onceki dogumum erken oldugu icin tercihimi ondan yana kullandim
2020_Annecik Bende Canan hanıma gidiyorum bu cumartesi ikinci kontrole gidicem inş.Gayet memnunum muAyene 70 tl evet güzel ilgileniyor 29 haftalık hamileyim bu arada .
Kismett Esme var demislerdi bana cunku bnm erkn dogum olasiligim oldugu icin ozellikle sordum. Bu haftasonuda tekrar kontrolum var gorup goremiycemi sorcam.