SibelAlp7 Haftada işim bitiyor 30. Haftada doktor iş göremezlik raporu verebilir mi?2 hafta için kendimi başka bir işte gösteremiyorum çünkü çok sıkı denetim yapıyorlarmış.
Bgmbgm SibelAlp7 30 haftalık vermezler bnce ben ilk gittim 30+5 di bide 2 hafta önceden diolardi ondan öle gittim rapor vermedi doktor son adet tarihinin önemli dedi ölçüler önemli değil dedi ultrasona göre baş çevresi 32ydi hatta sonra tekrar gittim 32+0 da öle aldım raporumu
melegimibeklerken SibelAlp7 benim de doğum iznimin bi kısmı yaz tatiline denk geldiği için önden ayrılmayı istedim. Doktorum son adet tarihini 2 hafta erken gösterip 30.haftada başlattı iznimi. İsterlerse yapıyorlar
SibelAlp7 ikianne 30. Haftada işim bitiyor çünkü.Okulda ücretli öğretmen olarak çalışıyorum.Haziranın son haftası 30 haftalık hamile olacağım Allah'ın izniyle.Analık hakkından yararlanmak istiyorum.
Dogabebek SibelAlp7 ucretli ogretmenlerin is gormezlik hakki var mi ki? Her turlu haktan mahrum tutuluyorlar bunu veriyorlarsa cok iyi. 30. Hafrada izne cikilmaz diye biliyorum. Ama belki doktorun bir rapor falan verebiliyordur. Alo 170 i arasana onlar her turlu soruya cevap veriyorlar.
SibelAlp7 Dogabebek evet böyle bir hakkı var.Çünkü parayı milli eğitim değil sigorta veriyor.170 aradım alabilirsiniz dediler.Ancak rapor durumum sıkıntılı 30. Haftada almam lazım tabii Doktor yazarsa.
Arya92 Forumlarda okuduğum kadarıyla bazı doktorlar erken cikartiyormus sanırım bebeği önde gösterip,ama doğruluk payını doktoruna sorman gerekir.belki doktorun böyle birşey yapabilir