Nur_arkn İkinci gebeliğim ilkinde nişan ve su gelmedi sancımla gittim nişan nasıl oluyor şeffaf afedersiniz sünen birşeymi ve az az mı gelir bilen anneler yardımcı olabilirmi😕
Cumaserife Nur_arkn kimse bilmiyo galiba 😂 bizde 32 haftalığız başımıza gelmedi ama gelince heralde rengine kıvamına bakmam istem dışı üzerimi ıslatacak kadar çok bir su mu diim akıntımı diim artık olursa heralde öyle anlardım ama başına gelirse sende anlarsın akıntı az olur herzamankinden farklı olursa fark edersniz zaten 😋
Gulsahzeynep Bende bunu merak ediyorum krem rengi koyu kıvamlı sümüksu yoğun bi akıntı geldi. Kaç haftalık hamilesin
Nur_arkn Gulsahzeynep 38+5 im ben hafif hafif böyle afedersiniz şeffaf böyle sünen birşey geliyor az az nedir anlamadımki akıntı değil farklı birşey cahillik bilmemek ne gıcık🙄☹️
Nur_arkn Ftsatsvr valla bende burda öğrendim bebek doğmadan belli bir süre önce gelen tıkaç gbi birşeymiş kimi kan rengi dior kimi kahverengi dior kimi pembe dior şeffaf varmı bilmiyorum bende cok bilgisizim bu durumda 😕
Nur_arkn Sukufe farklı farklımı oluyo acaba anlmadımki az az gelirmi birden gelir bir sefermi olur onu bilmiyorum bide şeffafmı oluyo acaba bilen çıkar inş ya
Cumaserife Zeynepdefne23 yok canım sizde daha neler sleym bildiğimiz hamur gibi yani o kadar koyu olamaz düşük sırasındaki gelen şeydenmi bahsediyosunuz anlamadım bebek doğarken gelen şey sıvı akışkan olur rengi önemli değil tabiki 🤔
Zeynepdefne23 Anlamamak mumkun degil zaten jole gbi birsey, kiminin seffaf kiminin kahverengi kiminin kirmizi pembe falan oluyormus
Zeynepdefne23 Cumaserife slime kadar katı degil jole kadar da civik degil, tarif edemedim ama gorunce kesin bu nişan olmali dersiniz kalıplaşmış akinti gbi