Tstnptt AylaNur_ tam bilmiyorum doğruluğunu ama kan tahlili döllenme olduysa 4. Gün Çok azda olsa yükseliyomuş gününün geçmesini beklemek çok zorr inşallah güzell haberler alırsınn
Astunazmn 1Vera_ ay valla mi ya kizlar ya dua bekliyorum bu guzel haberi duymaya ihtiyacım var çünkü verici mevlam verende o alanda o bebebgi biz dogurunca bizim olmuor onun sahibi de bizim sahibimizde mevlam oyuzden olsada olmasada dua edicez kizceler
Astunazmn Astunazmn 1Vera_ ya bisey d 1Vera_ ya bisey dicem senin de değerlerin ole cikip sonra mi hamile oldun
Astunazmn 1Vera_ vala 😂pazartesine kadar sabirli olcam pazartesi belli olur sanıyorum ay lütfen su degeri yuksek goreyim artik rabbiiiimmmm bide su ewdeki testi cift cizgi gormek istum ya 🙃
Edafr AylaNur_ canım adetin bitince düzenli ilişki yaşamak en iyisi yumurtlama günü hesabı basit ama tam hangi gün malesef net bilemiyoruz rahat ol stres yapma bende çok stres yapmıştım ama bu ay rahatım bakalım olcak mı 🙂
DuhaninAnnesi Edafr bende bu ay ilk defa adet bitimi düzenli denedim sanki ihtimal daha çok artıyor gibi geliyor sonuçta iki günde bir olunca yumurta kaçmamış olabilir diye 🤔🤭
Astunazmn Minicikbiranne vala bnde istiyorum verici mevlam 😘bi tane de olsa cok mutlu olucam ama saglikli bi sekilde inşaALLAH rabbim hepimizin kucularini doldrsun
Tugce1803 Ecmelbeyza bugün ve ertesi 3 gün olacak yarında koyu olursa 2 gün sonra artı 3 gün daha devam edeceksin canım
Astunazmn Minicikbiranne canim dedim ya doktor kontrolunde Cumartesi gtmistim doktoru ma sag yumurtan catlamis dedi sol yumurtan 22 mm olmus dedi snra o gece iliski oldu devaminda sabah bi kalktim sari koyu bi akinti ama anladim agrimda oldu Snra kanamam geldi pazartesi tekrar gttim dedi yumurtalma kanamaai korkma dedi ordan bliorm
Minicikbiranne Astunazmn ay atlamışımm anladım kuzu sağlıkla olsun da 😍haberleri vereliö birbirimize benim haftaya belli olur
Astunazmn Minicikbiranne tamam vercem bn pazartesi ne kdr dayanablirsem artik dayancam 😂af kizlar dua bekliyorum ya
Dildare AylaNur_ merhaba. Nadiren 1-2 gün şaşmalar olsa da 28 günde bir regl olurdum. 7 aralık son reglimin ilk günü 21 aralık ise hamile kaldığım gün. Yani tam 15. Gün olmuş :) zaten 14-17 en tehlikeli günlerdir derler. Sevgiler...
Dildare AylaNur_ yine tarihlerle bilgi vereyim :) 7 aralık reglimin ilk günü 21 aralık hamile kalmam 3 ocak ise eczaneden aldığım test pozitif çıktı. Aynı gün kan testi yaptım HCG 55 çıktı.