Beybitooo Asaltntyr bebeklerinizin kilosu çok iyi beni korkuttu suan yavrucum aldığım 10 kilodan kendine çok az alıyor 😂
Asaltntyr Beybitooo hiç öyle düşünmeyin her çocuğun anne babasından aldığı genetik özellikler farklı her çocuk farklı yani. Anormal bi durum olsa doktorunuz söylerdi çevreye de kulak asmayın hiç😊
aysun_35 Beybitooo 22 haftalık hamileyim 10 kilo almışım doktor dikkat etmemi söyledi bundan sonrasında çok kilo alman iyi değil gebelik zehirlenmesi olabilir dedi 20 kilo Ve üstü için
Beybitooo aysun_35 zayıf hamile kaldığım icin diye düşünüyorum benimkini bide sigarayı bıraktım napiyim engel olamıyorum yemeye 🤭 siz olabiliyor musunuz?
Afrze Beybitooo valla ne biliym ikili deki doktor erkek görüyorum dedi .pztesi de gittik kız görüyorum dedi . Net diyen yok
Beybitooo Afrze 12 13 haftayken erkek denilebiliyor bana da ilk erkek denmişti ama bekleyin detaylı ultrasonu
aysun_35 Beybitooo ben çok aşırı yemiyorum normal yiyorum arada kaçamak oluyor ama nadir neden oldu anlamadım diyetisyen e gideceğim
Ask_H Beybitooo bende 25+4 günlüğüm 55 ile hamile kaldım şimdi 58 kiloyum bebeğimde en son 22 haftada 580 gr dı şimdi kaç bilmiorm haftaya kontrolümüz var kısmetse