Beybitooo SerpilAkbulut yaaa ultrasondan degisiyor kiloları ben bu hafta baska doktora gittim görünene göre zayıflamış çocuğum 😂
Beybitooo Guleren insallah kavuşuruz sağlıcakla onlar sağlıklı olsunda aldığımız kilonun hic bi önemi yok ☺️
Beybitooo Nehir66 yaa insallah sağlıcakla kavuşursunuz bizimki de kız 🥰 isim düşündünüz mü sorayim bari 🤪 enfeksiyon hamilelikte oluyormus kanımda düşüyordu sürekli. geçsede enfeksiyon tekrarlar dedi .
Nehir66 Beybitooo kızımın ismi Masal olacak ☺️Dediğin gibi enfeksiyon hamilelikte oluyormuş sık sık ☺️İnş sende sağlıkla kucağına alırsın kızını 😍
Darkgod Beybitooo günü ile uyumlu dedi vallaha canım önde falan değil bir boyu bir hafta önde oda genetik dedi
Ecebati 24+0 56 ile hamile kaldım şu an 61 kiloyum. Bebeğimde 630 gr’dı en son. Çooook kocaman bir göbeğim var ve çok fazla şişicekmişim gibi duruyor
Beybitooo SerpilAkbulut 22+2 de detaylıda 500 gramdı 23+4 te baska hastanedeki doktorum 420 gram dedi hic anlamadim 😂
Beybitooo SerpilAkbulut oysaki bir hafta içinde 2 kilo daha gönderdim ben ona değerlendirmeyi bilmiyor o kadar tepinirse zayıflar 😂