Nazoss Silemsi bence çok iyi 👍 27.haftamdayım 8 kilo aldım ben de çok aldım diye üzülüyorum ama sonra bebeğimi düşünüp herşeye değer diyorum ☺️
Miranmiray Silemsi Hamile kaldığımda 60 kg dım ama şimdi 17 haftada ve 65 kiloyum yani 5 kilo aldım bu normalmi yoksa biraz fazlamı aldım haftam göre
Faray Silemsi haftadayım bugüne kadar övgüyle 2 kilo aldım diyordum. Bir haftada birden 3 kilo aldım. Şimdi yani bence normal kilo almışsın canım 😊😊
Tuba_27 Nazoss bende 27. Haftamdayım ve 8 kilo almışım bende çok takıyorum kafama çokmu hızlı kilo aldım anlamadım bebişinin kilo su nekadar
Nazoss Tuba_27 ben yavaş yavaş aldım bi anda almadım canım. Erken doğum riski var olursa erken doğarsa bari bebeğin kilosu yüksek olsun diye böyle kilo aldım. Bugün doktor kontrolüm vardı 1.200 kilo dedi doktor ☺️🙏
Serapguneyli Miranmiray evet bunu biliyorum şahitte oldum bir çok kez, Bi akrabam 27 kilo almıştı kızının doğumuna bakar, bir diğer arkadaşım da 25 kilo almıştı
Miranmiray TAkilicci AA benimde erkek olsun canım canın sağol sun ama sakın yemeden kesip zayıflamaya çalışma ama yemeğini düzene sokarak fazla kilo alımının önüne geçebilirsin😊😊😊😊
TAkilicci Miranmiray yaa sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz 💕 evet fakat ben pek irade sahibi değilim yeme konusunda. Bakalım böyle gitmez tabi 🤗
Tuba_27 Nazoss oh maşallah canım banada 1 kilo dedi sağlıkla gelsinler bebişler verilir bu kilolar inşallah ☺️