GulcanYvz Kızlar Bağcılar’da önerebileceğiniz hastane doktor var mı ? Şuan daha yeni gebeliğim ama düzenli bi doktora gitmek istiyorum
kader34 GulcanYvz bağcılar medilife hastanesi doktor Hüseyin bey akşamları nöbete gelıyo ben 2 ayımdan beri ona gidiyorum çok memnunum aşırı ilgili ve bilgili tavsiye ederim
Yaseminturan_ GulcanYvz medicina Hospital canım Fatma hocaya gidiyorum memnunum muayene ücreti 95 oldu 🤦🏻♀️Evime yakın ve doktor ilgili diye devam ediyorum🌸
GulcanYvz kader34 evimin yanında hemen medilife Hastanesi ama ben bayan istiyorum çok çekiniyorum erkek doktordan
Sudeammar GulcanYvz sema hocaya gidiyorum ilgili bir doktor 💕💕 ben memnunum 39 haftaya kadar geldik bakalım doğumum da orda olacak
Kiraz Zeen oğlumu 2018 de o hastanede doğum yapmıştım o zaman 700 normal doğum 1000 zorunlu sezaryen 1250 isteğe bağlı sezaryen di , pazartesi yatisim var bilgi almayı unutmuşum 🙈 çok teşekkür ederim ☺️
GulcanYvz Ceren-ceren muayene ücreti nedir canım birde hastane çalışanları nasıl davranıyor aynı şekilde doktor ilgilimi
GulcanYvz Sudeammar canım peki bilgisi nasıl doktorun her sorduğun soruya cevap veriyor mu mesela birde muayene ücreti ne kadar canım
GulcanYvz kader34 canım ben çok süreçlerden geçtim artık yoruldum biraz olsun rahat olmak istiyorum ondan 🤗
Linda34 Kesinlikle mega medipol Elif Çiler Eren’i öneririm çok içten çok sıcak kanlı ve işinin ehli bir doktor kendisi doçent olduğu için muayene ücreti 210 tl ama hastane de hizmet anlamın da çok başarılı .