Dlkdlk Merhaba 6+3 günlük hamileyim, kan tahlillerim vardı sonuçları çıktı bugün t3 değerim 3.41 çıktı doktorum sınırın üzerinde çıkmış dedi endokrinolojiye yönlendirdi. Bu durumu yaşayan var mı? Yarın doktora gideceğim
Elvintos Dlkdlk endokrin doktorunuz size ilaç verecek düzenli olarak kullandığınız taktirde herhangi bir sıkıntı olmayacaktır. Her ay kan tahlillerinizde tiroitlerinize düzenli olarak bakılır ona gore de ilaç dozu ayarlanır dert edecek bir durum değil 3 senedir tiroit hastasıyım. Geçmiş olsun.
Ksnmzz Dlkdlk bendede yüksekti bu kadar değil ama yüksekti sınırın biraz üstündeydi şimdiye sonra düştü o yüzden ilaç vermediler hiç. Her ay düzenli endokrine gidip kontrol oldum şuan 30+3deyim bu ay tekrar yükselmiş. Kadın doğum doktorumla görüştüm yeniden kan verdim duruma göre ilaç verilcek. Eğer doktorunla sürekli kontrolünü yaptırırsan sıkıntı edicek bi durum yok hemen hemen her hamilede oluşan bi durum. Ama dikkat edilmesi gereken bi durum aksi takdirde bebekte zeka geriliğine kadar sebep olabiliyomuş. O yüzden kontrollerini sakın aksatma