Merhabalarrr, evet bizde ne zaman doğum hikayemizi yazarız diye merakla bekliyorduk ki o gün ancak şimdi geldi..
Hamilelik sürecim çok güzel geçti tabiki herkes gibi bizimde ağrılarımız sorunlarımız oldu ama genel anlamda çok güzel bir hamilelik geçirdim. Oğlumun 28 haftadan itibaren baş çevresi diger ölçülerinden hep önde gidiyordu 4 hafta kadar hemde, 38. Haftada çatı kontrolüm yapıldı eğer uygun olsaydı suni ile normal doğum başlayacaktık ama bebeğimin ölçülerinden sebep sezaryene karar verildi 09.01.2020 tarihine gün aldık hastaneye yatışım yapıldı nste bağlandım ve sancım olduğunu gördük yani eğer o gün sezaryen olmasaymışım oğlum kendisini gelmek isteyecekmiş 😊 Saat gelince beni ameliyatheneye aldılar eşimin annemin kayinvalidemin herkesin gözü dolunca bende tuttuğum göz yaşlarını salıverdim o an 😂😂 Neyse sedyeye yatırdılar tansiyon vs gibi şeyler bağlandı anestezi doktoru gelip iğneyi vurdu ben sondayı uyuştuktan sonra takilmak istediğim için o zaman takıldı doktor geldi evet başlıyoruz dedi ve o an biraz korktum 😂 doğurmayacağım içimde kalsın demeyi bile düşündüm o an 😂😂 zaten doktor hem benimle konuşup hem işini yapınca nasıl oldu anlamadan bir ağlama sesi ama nasıl ağlama 😂 sapsarı bir bebek hemen kontrolleri yapıldı ve yanağıma koydular Allahım ne güzel bir duygu ben salya sümük ağlıyorum tabi 😂😂 sonra benim dikişlerim falan halloldu ve çıktım ameliyathaneden eşim annem kapıdaydı ve eşimin ilk lafı aynı sen bu çocuk oldu 😂😂
Oğlum solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakıma alındı ve sonrasında kanda enfeksiyon çıkınca 6 gün yoğun bakımda kaldı 😔 Şu an çok şükür sağlığı yerinde ve 4240 gram 52 cm doğan oğlum şu an yanımda çok güzel uyuyor ama biraz huysuz tabiki😂😂
Biraz uzun olmuş olabilir hakkınızı helal edin Rabbim tüm hamilelere kolay doğumlar, anne olmak isteyenlere de bebek nasip etsin inşallah ❤
Sorularınız varsa seve seve cevaplarım tabiki oğlumdan vakit bulabilirsem 😊🤭