Sohretkural spiker_anne Ya bende kasılma olmuyor ama kasıklarıma baskı yapıyor çok o da beni hiç bi şüpheye sokuyor 🤦♀️
Beyzaelitas Sohretkural benimde öyle tedirgin oluyorum baya artık zorlanıyorum ama şükür çok mutluyum 💙
Tosbikim Biz de 28+5 ❤️ benim de sürekli bı tarafıma toplanıyor sertleşiyor karnım kasılıyor. Bizde şu an hastanede sıra bekliyoruz 😊
rumeysakara12 Sohretkural bebişim erkek canım acaba tam 40 haftayı doldurur mu yoksa sancıya mi baglı
Sohretkural rumeysakara12 Canım sancıya bağlıdır ama sancın olmazsa bile erkekte 40 haftaya kadar bekliyor doktorlar, bizim kızımız olcak allah nasip ederse sezeryan olursam 38 de alır doktor 🤲🏻
rumeysakara12 Sohretkural inşallah normal doğum olur sancı olur da bende 37 38 haftada alırım bebişimi kucağıma
Sohretkural rumeysakara12 Benim ki masallah çok hareketli canım gece bile hiç uyutmuyor desem yeri var
rumeysakara12 Sohretkural maşallah canım benim oğlan tembel heralde gece yatarken bir iki vuruyor gün içinde de öyle arada bir😋
Silem Bizde 28+2 haftalığız🤰Aşağıya baskı bende de oluyor..bide acı hissi var çok..doktoruma sordum hatta kontrol gittik sırf bu yüzden ama erken doğum belirtisi değil dedi..sanırım bebiş kendine yer ediniyor iyice son haftalara yaklaştıkça
Sohretkural Silem Benim de baya başka yapıyor kasıklara bi kasıklarıma iniyor bi yukarıya doğru çıkıyor aklıma acabalar geliyor hep allah korusun 🤲🏻