Suzii94 Nehiriklim tahmini zaten şuan yumurtlama zamanın oluyor bebek oluşaksa şuan deneme yapmanız lazım zaten 14 gün var diyorsunuz bu kadar üstüne düşmek ve psikolojik olarak bunu kendinize şartlamanız gebelik oluşacaksa bile engel olmasına sebep olur biraz sakin ve sabırlı olman gerekiyor canım inşallah bebek haberini alırız tabi 🙏
Serrax Benim kürtaj olduğum gebeliğimde 15 gün kala 1.2 çıkmıştı,beklediğim bir gebelikti ve artacağını anlamıştım. Belli olabilir
Tugce1803 Nehiriklim canım bak benim adetime 15 gün kaldı 6 Şubat beklenen regl tarihim. Daha 2 gün oldu yumurtlama olalı yani sende benim gibiysen şu an imkansız.
Tugce1803 Nursubasi iyiyim canım bu ay tekrardan femara kullandım ayın 19-20 si yumurtlamamdı😍İlk kez 2 gün sürdü yumurtlamam🙏Değerlendirme günlerindeyim inşallah bu ay hayırlısıyla olur🌸Sen nasılsın😊
Nursubasi Tugce1803 inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.. çok şükür bende durumlar iyi 🙈🤲🏻
Tugce1803 Nursubasi Amiiinn inşallah🙏Aslında olacağını düşünmüyorum çünkü bu ay eşimle dişlerimizi yaptırdık eşim antibiyotik kullandı ben çok ağır ağrı kesici kullandım ağzımda 5 dikiş var🙈Yine de Rabbimin hikmetine sorgu sual olunmaz❤️