Zeynepreyyan Simgeeee inşallah canım hayırlısı olsun inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Zeynepreyyan Guguk444 nesquik hiç bir şeye yaramaz canım ama diğer dediğin doğru çünkü strese girersen normal doğum seyrini kaybediyor bebek strese giriyor ve korkudan stresten sancı geri kaçıyor. Eğer rahat olursanız vücut gerekeni yapacaktır zaten 😊😊
hunilimom Simgeeee fark ediliyor canım sonuçta 9 ay karnım da sen taşıdın hareketlerini tepkisini sen biliyorsun ultrasonda kakası suyunun azaldığı felan görülüyor zaten
Simgeeee hunilimom yani hareketli bebek hareketlerine yansırsa farkederim dogru diyosun saol canım 🙏 ultrasona 4 günde bir giriyorum o arada acile giderim bi farklılık görürsem
hunilimom Simgeeee doğum zamanı daha bi hareketli oluyorlar kendilerini aşağıya itiyor ve kasiklarin da daha bi ağrı oluyor sık tuvalete gidiyorsun sert oluyor
Simgeeee hunilimom alttan bıcak batıyor gibi oluyo. Saatte bes defa tuvalete gidiyorum. Adet sancısı gibi tuhaf bi agrı var belimde öyle sancı gibi değil ama. Eğer böyleyse beklemem sanırım 41i değilmi 😂 bana doguracak sın de lütfen 😂😂
hunilimom Simgeeee ağrı aynı öyle oluyor böyle kasiklarini belini vuruyor ama saat geçtikçe artıyor siddeti
tacje Simgeeee gelmek bilmiyorlar gerçekten. sürekli bugün gelecek mi diye düşünüyorum resmen 🤷🏻♀️ doğurursan buraya yaz 😄
Simgeeee tacje tamam canım yazarım sende yaz 😂 39+6 olduk hamileliğim boyunca ilk defa bu gece rahat uyudum 😂 sancılanacam derken ben balayı yasıyorum suan 🙊