Assenaa Kızlar 14+2 hamileyim hiç hissetmiyorum doğal mı siz kaçıncı haftada hissettiniz birde hala karnım dümdüz sadece 1 kg aldım sizde durumlar göbüşler nasıl ? İlk hareketleri ne zman hissettiniz?
04052016mh Assenaa ilk bebek mi? Benm ilk 16 dayız daha hissetmiyorum hissetmek istiyorum dokunuyorum nefesimi tutuyorum 😅 ama tık yok sadece karnımda nabzım atıyor
hulya4627 Assenaa Bende aynıyım 14+1 54 kilo hamile kaldım şuan 52 yim karnım dümdüz heyecanla hareket etmesini bekliyorum
Assenaa Sukufe emelryt EymenTuana ozman bende rahat edim tek benim öyle sanıyorum birde karnım da dümdüz kimse inanmıyor artık sinir oluyorum
Sukufe Assenaa aynen ya piskolojim bozuldu artık herkes diyor niye çıkmamış niye hareket etmiyor bıktım
Yildizim5 Assenaa ben 28. Haftaya gireceğim karnım daha yeni şişti bu zamana kadar hiç kimse anlamıyordu
rabnaz6822 Sukufe benım karnım 20.haftada çıktı 💁🏻♀️ ve hareketleri 22. Haftada tekmesini hissettim🤷♀️Bence acele etme daha güzel olur🙆♀️
Assenaa Sukufe % 80 erkek dedi ama tahminen gelişimine göre söyledi açmadı bacağını Pazartesi tekrar gidecez bakalım 🙏🏻🙏🏻
Betulsna Assenaa Aynıyız cnm Bnde 14+2 yim. Bnmde açlıktan olsa gerek dümdüz kar ım yediğimi çıkarıyorum ne yazık ki🤦🏻♀️ Var mı bulantın felan sen ne durumdasın?
Assenaa Betulsna var tabi canım ilk zamanlar hele acillik oluyordum sürekli istifra ediyorum şuan azaldı çok şükür ama vitamin hapları biraz bulantı yapıyor 😨🙏🏻
Sevda12 Assenaa 18den itibaren kıpırtı olarak hissediyordum en 22de dışardan hissettim elim midemin üzerindeydi elime tekme atmıştı
MelisakayA Assenaa bende 14+4 hala hissetmiyorum ve 1 kilo aldım karnım çok hafif var cinsiyetimizde kız 😊
Betulsna Assenaa Bende acillik oluyordum. Hatta hastanede bile yattım çıktım. Ama yine bulantım devam ediyor.