Merveozcelikcckl Svcnn canım rabbim bağışlasın çok geçmiş olsun darısı bizlere Meryem ana eli otu işe yarıyor mu bende de var
Damlaveannesi Svcnn Ayhhhh 😘💕😍 Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün rabbim uzun ömuŕ versin bebişine 😚😍 Senin adına çok sevindim canım ✋ Bebişinin durumu nasıl şimdi peki canım 😊
Svcnn Damlaveannesi cok tesekr ederm cok skur iyi durumumz sadece emmede sknti cekyoruz braz oda guclendkce gececk insallh
Svcnn Selmaaa allah razi olsn bir komsumda vardi o bana verdi sagolsn benm dogumum ondan once dye oda yapack once bn kullandm geri vercgm kendsne
Fatosyb Svcnn hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤ Rabbim hepimizin kolay doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤗 gözün aydın canım ♥
Svcnn Roses yok acimiyor bnde korktum nasil olacak dye boyle disimze igne yaprken ince bi batmasni hsedyrz ya oylr bse gbi
Sareninannesi @Svcnn Hayırlı oldun canım Rabbim saglık sıhat versin size ve bebeğinize hayırlı evlat olsun inşaAllah 👼🏻 Darısı biz bekleyenlerin başına 😇
Ciara93 Svcnn inşallah bizler de senşn gibi kolay ve güzel bi Doğum geçiririz 🙂 sağlıkla büyüt Bebişini canım. Ben bir de şey sorucam Meryem ana otunu önceden içmedin dimi hiç sadece Doğuma giderken mi içiliyor ? Ben de getirtiyorum da tam bilgim yok
Svcnn Ciara93 evet doguma gderkn ictm banada bi komsum bi hafta once koyuyrsn filan dedi ama bn internette arastrdm orda benm yaptgm gibi yazyrdu sancnz baslaynca suyunuz gelnce okunup suya koyulack dye dgumdan ckncada sudan cikartmayi unutmayn
Mehtapkz Svcnn cok guzel bir duygu canim Allah anali babali buyutsun bir omur benim sormak istedigim sey normal dogumdan sonra dogumdan cikar cikmaz nasildiniz yani ayaga kalkabildinizmi agriniz siziniz varmiydi
Svcnn Mehtapkz ahri kesci igne yapyrlar agri hissetmyrsnz hc drek ayaga kalkip yuriyebiliyrsnz istedginzi yiyip icebiliyorsnz doktr abartarak syledi hatta moral vermek icn oh gelsin kebaplar tatlilar artk ddi hersey serbest dedi banyo edebiliyrsn hersy rahatlikla yplabilyr
Deryanin_annesi Svcnn Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insAllah🙏🏻 bebeginiz boy ve kilosu kac oldu? Biraz erkendogum olmus o yuzden sordim bende suan hastanede yatiyorumda bebegim erken doga bilir her an
Svcnn Deryanin_annesi 3 kilo dogdu boyu 50 cm ultrasyona gre 2800 gram demsti doktor demekki ultrasynda ekskte gorunebiliyorms kilosu
eymenelif Svcnn ay maasallah allahim ne guzel nasip etmis boyle guzel bi dogum herkese nasip olurmu bilinmez🤗allahim size vatana millete hayirli guzel evlat olmayi nasip etsin ins.🙏 canim ne guzel kutulmussun darisi bize olsun dua edin sizde ins.😍😘