Merhaba arkadaslar oncelikle beni cogunuz daha onceki postlardan hatrliyorsnzdr 33+1 iken erken dogum yapiyordumda ilaclarla durdrmuslardi 3 hafta gecti uzernden dun nst de sanclarm cikti acilmamda vardi doktor yatis yapiyorz dedi bebek gelmeye nyetli dedi evmz 5 10 dk mesafede doktordan izin istedm hemen eve gdip gelsem dye tamm ama hemen dedi suyun filan gelebilr geckme sakn dedi eve gtk hemn scak bi dus aldm iki rekat namaz kldm dua okudm meryem ana otunuda nyet etm suyuna koydm icnden iki yudumda ictm onuda yanma aldm gderken sonra bebgn cantasni hazrladk el brlgyle ama bana dokunsan aglaycgm duygusallktan hemde korku byandan biyandan ogluma bakiyorm ona dyrm oglm bz hastnye gdcz simdi kardesn dogck aksma yanma gelrsn dyrm😢hastaneye ytsimzi yaptrdk onlugmu gyndm serum taktlr sanci icn az az veryrlardi saat 12 den 1 bucga kadr flan odadaydm snra baya hurma yedm odada esmle annm yanmdalrdi sancilarm yk gbiydi ara ara gelyrdu ama sidetli degldi sk sk degldi snra hadi gidyrz dedlr bana dktr muayene edck seni dediler dgmhnye grdk catala cktm snra aciklgma bakldi dktr bselr yapck bilyrm anladm suyumu patltmaya hazrlnyr agrm olmadi sadce insan krkyr bana napcklr smdi dye syum bosaldi kmple snra nst ye takalm burda ddi dktr yarm saat kalkmsn hc ddi dgmhande nst ye tkldm oyle bklyrm ara ara glp altn kntrol edyrlarki acilmam hzlansn dye snra fazla gcmedi arasi 8 cm olms ckgzl dedilr ondan once 5 cmdi zaten sasrdm daha yarm saat anca oldu belki snra esimide yanma alacktnz ddm tamm dediler baktm cikamycm ordan is drek dguma gdyr😀takibme orda devm edyrlr esmde geldi oda hastnde calsyr oyuzden alndi icerye personel dye sanci geldikce burnmdan nefes alip agzmdn verdm sanci arttkca gcum azaldi bde karnmda acti ck halsz kaldm snra ebe tuvaletn glr gbi hsedersn hemn syle dedi oyle byle derken 1 bcuk 2 saate yakn oyle bklemelr sancilar ilaclr gecrdk snra ogretler sanci gelnce syle yapacksn ikinacaksn gcunle bn cok btkin dustum ikinma zamnlari basaramadm hc nefes alip tutmam gerkyr bn yarida nefs veryrm geri btrlu yapamdm baya bi ikinmam srdu basaramadgm icn snra artk onlrnda yardmlaryla ck skur bi avazda baktm dogmustu😄bebek ben ama inanamyrm resmen hala hc bitmeyeck gbi sanyorum sanki herkese defalarca sryrm bittimi simdi gercekten hersey bttimi dye hani ck thaf bsey okadar hamilelik suresi kontroller snra resmn dgms ve hersey btmis miydi inanamdm bebgi kntrol ettler esim bbgi grnce bni brakip hemen onu izlemeye gti😂snra benmde bikac diks islemlerm btkten snra masadan kalktm odama goturuldum hersy btmsti resmen kurtulmstm cok saskindm mutluluktan agladm brzck😊allh herkese kolay dogumlar nasip etsn rabbim kimseye kaldramaycgi yuku yuklemezmis darsi tum bebgini kucagna almayi bekleyen guzl annelere olsn insallh allh hepnze saglikla kucgnza almayi nasip etsn baya uzun oldu hakkinzi helal edin insalh sizede faydali olack bi hikaye olmstr bu arada bol hurma ve meryem ana otunu mutlaka deneyin derm allhn iznyle sancilarm bile az oldu hemen aclma oldu sukr allhma darsi szlere olsn🤗