Elifdemir_ fatooss hang, şehir için soruyorsunuz :) istinye bahçeşehir 675 tl idi tabi yeni yıl zammı oldu mu bilmiyorum :)
defnemila fatooss İstanbul pendik eğitim araştırma Marmara üniversitesi hastanesinde yaptırdım 8 ocakta. Ücretsiz🌸
Koalina Hep özele gidiyorum ama detaylı ultrosonu üniversite hastanesinde yaptırdım gerek görmedim o kadar para vermeyi zaten çok büyük bir ilerde yaşamadığım için rahat randevu alıyorsun 🌸
defnemila Pelsin Kadın doğum doktoru oraya yönlendirdi haftan geliyor diye bende hemen gidip randevu aldım. Haftama göre randevu verdiler.
Ecebati Tekirdağda 500 tl ye yaptırdım ama çokta gerek yokmuş bence kendi doktorumda okadar inceliyordu zaten. Damarlara kalbe filan daha yakından bakıldı ama zaten sorun yoktu o yüzden pek memnun kalmadım
Pelsin defnemila oradaki kadın doğummu rabdevu vermeli yarım Göztepe eğitim araştirmaya gidecem o veririmi orası için yoksa Göztepe’den mi verir
defnemila Pelsin Hiç bilmiyorum oranın sistemini. Ben muayne için gittiğimde kadın doğum doktorum detaylı ultrason haftan geliyor dedi bi kağıt yazdı bununla yan tarafa perinatalojiye geç randevu oluştur dedi öyle gittim yaptım