d190516 Yesmckmk yaaa sorma bi de deprem oldu burda kaç kere gerçi hiç birini hissetmedik ama korkudan uyuyamıyorum 🙄
Yesmckmk d190516 yaaa evet gördüm TVde şiddetli değildi diye biliyorum. Rabbim korusun. 🤲🏻 valla şuan sabah olsa da gitsem kalp atışını bi duysam. Bi ailenin mutfak erzaklarını alıcam hemen gidip. Ben hayra sadakaya çok inanırım. Ne saman mutlu olsam birine yardım ederim hemen Rabbim kabul etsin 🤲🏻❤️
d190516 Yesmckmk sokağa dökülenler çok olmuşta biz hissetmedik Rabbim beterinden korusun 🙏🏻Duyarsın inşallah haber et bana da merak ederim en iyisini yaparsın sadaka güzel şey 💛
Eylulleylul Sağlık ocağından tahlil sonuçlarımı aldım bugün ve doktor cinsiyeti söyledi daha 6 haftada böyle bişey olabilir mi biraz saçma geldi bana 🤔🤔
Rohat blackdaisy ben öyleyim canım şuan 7+1 m nerdeyse tüm gün bulantım var sabahları kusma ve aşırı iştahsızlık merak etme bebeğimiz iyi olsunda geçer ne yapalım ☺️
Eylulleylul Erkek dedi 😂😂 öyle olsa kadın doğum uzmanı doktorlarımız boşuna bekliyo kaç hafta ultrasonda görmek için 🤣
d190516 Eylulleylul hey allahım ya daha bu kulaklar neler duyacak 😂ben olsam fena dalga geçerdim ultrason bile Yok ki orda 😂millet o haftada kalp atışını bile duyamıyo cinsiyet bilmiş şuna bak 😂😂
d190516 Yesmckmk yaaa çok sevindim kuzum benim darısı başıma inşallah 💛normalde kaç haftalık geç döllenmedir kesin bence de benimki de öyle olucak gibi geliyo
ozgei Yesmckmk biz 6+2 de kalp atışını gördük ama duyamadık, normal çok küçük daha dedi, şimdi evham yaptım yaaaaaa
Mrvtab blackdaisy kesinlikle ben çok fena bulantı ve baş dönmesi umarım kısa sürede geçer inşallah hepimiz içinde🙏
Yesmckmk d190516 normal de bugün tam 7 haftalık görünüyor kuzu sata göre ultrasonda bugün 6+2 doktor normal 7. Haftanın içinde oluyorsun zaten dedi Amin inşallah senden de güzel haberler bekliyorum ❤️🌷🤲🏻
d190516 Yesmckmk o zaman hiç bi problem Yok kuzum 🐣😍inşallah bakalım yazarım buraya da daha çok var işte 2 hafta geçmiyo zaman zaten 🤦♀️