Sukufe nefesimsiniz benimde zayıf ya 18. Haftada 135 grm dedi doktor ama yemiyor dum simdi yemeye başladım alır inş
Zeynephatice07 31+1 im bugün kontrolde 30 haftalığa uyumlu 1500 kiloya yakın dedi.1 haftadan bişey olmaz ilerlemesin,belliki minyon olacak kızınız dedi
Adige09 Bizim 630 gr dı bi arkadasim hatta aaa niye ole küçük dedi çok icerlemistim suan benimki onunkini gecti 🤣🤣🤣
SeydaPrc 26+2 Haftalıkken 1280 gramdı. Şeker yüklemesi yaptırdık kilosu fazla olunca bişey çıkmadı yapısal iri bi bebek dedi.
SeydaPrc nefesimsiniz Özel bir beslenme programım yok sabah normal kahvaltımı yapıyorum. Akşam yemeği yiyorum birde ama muz ve ceviz baya yedim onların etkisi olabilir. Vitamin ilacımı da aksatmıyorum regenesis kullanıyorum.
Adige09 Gizem_37 gunde 2 yumurta peynir magnezyum D vitamini demir takviyesi gece yatmadan muhakkak portakal muz yeterli :)
Gizem_37 Adige09 banada balik yagi onerdi doktorum bugun kontrol vardi bas cevresi 2hafta gobek cevresi 1hafta geri gorunuyor dedi kilosuda az zayif dogacak gibi dedi