Merhaba kızlar burada doğum hikayeleri okuyarak bilinçlenen bir anne olarak doğum hikayemi bende anlatmak isterim hamileliğim 38. Haftasındaydım ne sancı ne nişan hiçbişey yoktu ama bitmek bilmeyen bir enerjim gelmişti zaten hamileliğim boyunca öyle kiloda almadım hep aktiftim çalışan bir kadın olduğum için iş yerinden hiç izin almadım son ana kadar çalıştım bir güzel evimi temizledim dip bucak halı duvar herşeyi doğum için temiz olsun dedim aradan 1 hafta geçti akşam uyuyordum tuvalete kalktım kalkmamla suyumun gelmesi bir oldu burada okuduğum doğum hikayeleri sağolsun hiç panik olmadım banyoya gittim duş aldım eşimi kaldırdım suyum geldı dedim hastaneye gelicek kimsemiz olmadığı için ikimiz tektik kalktık gittik ama benı ne beklediğini bilmiyordum hastaneye gittik acile ebe kontrol etti 5 cm açıklık var dedi ama nasıl olur hiç sancım yoktu nst bakıyorlar sancım yok ama ben yine de epidural istedim epidural takıldı kapıda sadece eşim vardı o ağlıyordu ben ağlıyordum ama allah yardım etti epidural takıldıktan sonra hiç bişey hissetmedim zaten arada açıklık kontrolü yapıyorlardı 1.5 saat için de tam açıklık oldu ıkınma hissi geldi ıkımıyorum ama benım kzıım doğum kanalında kaldı gelmedi bir türlü ebenin karnımın üstüne çıkıp bastırmasıyla birlikte balık gibi kaydı gitti kızım doğmasıyla birlikte o yaşadığım bel ağrıları acılar aynı saniye bitti bebeğimi kucağıma getirdiler onu öptüm babasına verim dedim onunda kokusunu alsın istedim vermişler tabi benım dikişler uzun sürünce eşim çok korkmuş dopumhaneden çıktığımda gözleri kıpkırmızıyı ağlamaktan kurban olurum ona o kadar korkmuş odaya geçtik kızımız geldi hep eşim yardımcı oldu bebegı emzirirken taşırken hep o vardı kimsemiz yoktu ailelerimizden uzakta yaşadığımız için yoklardı bu arada onlar İstanbul’da biz eşimle İzmir’de yaşıyorduk hastaneden taburcu olduk evimize geldık şimdi herkes geldi kocaman bir aile olduk eşim hep yanımdaydı eş desteği çok önemli allah herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın