Dilekcetin Merhaba 13+4 haftalik hamileyim bebegimin hareketlerini hiç hissetmiyorum siz kaçıncı haftada hissettiniz
Merve_kucuk Dilekcetin 16 haftalıkken hissetmiştim 😊 şimdi 25 haftaliğız maşallah daha belirgin hareketleri☺
Zuleyhaaslan Dilekcetin 20 haftadan sonra rahat hissedersin canım sonra hiç durmuyor Zaten maşallah 🥰
Dilekcetin Bende heyecanla bekliyorum hissetmeyi.ilk gebeligimdi karnımda ölmüştü yine ayni şeyi yaşamaktan çok korkuyorum
Dygumzlm Ben 21+2 haftalık ama bazen hareketlerini bi kaç gün hissetmeyebiliyorum bu normalmidir acaba ?
Meralll59 Dilekcetin benim iç karnım yok 14+15+16 da bir adet dürdükleme gibi hissetmiştm. en belirgin 20 küsürlü haftalarda olur.tabi kişiden kişiye kiloya yada iç karın olup olmamasına göre değişebilir diye düşünüyorum.
Bayaz1995 Dilekcetin 13hafta da ne hareket hiss etmesi canim🤭🤣🤣20 haftada zorla hiss ettim🤷18dan erken hiss etmen mümkün değil (eger ilk gebelikse)hiss edenler gazla falan karıştırıyor🤭
Kdzeregli Dilekcetin 16. Haftada çok hafif hissettim 17. Hafta itibariyle bariz tekmeliyor şu an 19dayız tekmesi dışarıdan belli oluyor bu arada erkek annesiyim bu da önemli bir faktör olabilir ☺️