Nurmer Ben 2018’de yaptım.Doktorum Volkan Emirdar’dı.Doktorumdan aşırı memnun kaldım.Hatta doğumdan 6 ay sonra kendisinde yine ameliyat oldum.
Hastanenin anlaştığı fotoğrafçı çok çok iyi.Biz çok memnun kaldık.En küçük paketi seçmiştik,bize yeterli geldiği için.o zaman 580 lira ödemiştik,tabi şimdi fiyatlar çok farketti.Organizasyonla görüşmüştük ama ben sonradan gereksiz bulduğum için oda süsletmesi yapmadım.Zaten hastaneye 2 kişi geldi bir anlamı yoktu.En küçük paketin içeriği çok sıradan ve gereksiz pahalıydı (3 balon,kapı süsü ve takı yastığı -ki istediğinizi seçemiyordunuz tek çeşit- lohusa şerbeti,kuru pasta ve bebek çikolatası 500 lira demişlerdi).Hatta organizasyon şirketinin dükkanına gidip görüştük ama ilgilerinden de memnun kalmadık.O yüzden son anda vazgeçtim.
Hastane kendinizin süslemesine izin vermiyor,kapı süsünüzü bile taktırmıyorlar.Hala aynı mı bilmiyorum keçeden hoşgeldin bebeğim zaten bir kapı süsü hediye ediyor hastane,onu kapıya asıyorlar.
Ayrıca doğumdan sonra lohusa şerbeti,lokum tabağı ve kurabiye tabağı getirdiler.
Biz hastanenin ilgisinden,temizliğinden,hemşire ve ebelerinden kısacası her şeyinden çok memnun kaldık.