Kese bozukluğu olupta sonradan düzelen annelerimz var mı ? Bu durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Bunu ben de merak ediyorum. Kesede bozulma var dedi doktor. Bol bol dinlen progestana devam dedi. Bir de haftalık iğne verdi. Konuyla ilgili yaşanmışlığı olan var mı ?

• Cndn bunu yanıtladı.

Mavidilek bende aynı durumdayım hiç bilgim benmde sordum da cvp veren de yok sanırım çok bilinen yaşanan durum değil

6.haftamda ilk kontrole gittiğimde kesem yamuktu. Doktor düşük tehlikesi var demişti. Progesteron verdi kullandım bi süre. Şimdi 14+4'üz. Bi sıkıntımız yok çok şükür. İnşallah sizlerinde bir probleminiz olmaz ♥️

• Cndn bunu yanıtladı.

Benim kese etrafı kanamam vardı 4 haftalıkken doktor kesen bozulmus dedi bu benim gözümde bitmiş bir hamilelik dedi rabbime şükürler olsun ki şu an 11 haftaliğiz hala kese etrafı kanamam var ama kesede problem yok 🙏

İnşallah sonraki kontrollerde bizim de yüreğimize su serpilir 😻

Geçen sene aynı sorunum vardı kesem bozuktu bebek canlandıysa sorun olmaz ama bebek keseden dolayı oluşmadı kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim 31 hafta olduk sadece bi doktora daha gözükün canınızı sıkmak istemem sadece yaşadıgımı anlattım doktor İlk devlet hastanesi ne gittim orda bozuk dedi düşük olcak gibi görüyorum dedi tabi ben hemen özel e gittim 3 hafta peşpeşe gittim bi sorun yok dedi en son bebek oluşmadı kürtaj dedi yani 2 doktora gözükün yinede

• Cndn bunu yanıtladı.

Tugas doktorum banada ilk kanama mı var dedi kesede ama benm her hangi bi kanamam yoktu sonra kese şekl bozukluğu dedi bugün tekrar gidecem hastaneye..

Zynpbksn benm kese içinde bebek oluşmş 6 haftalık görünüyor bozukluk var sadece %1 ihtimale kdar bekleyelim dedi doktorum kontrol altındaym şuan bugün tekrar gidecem inş bi sorun olmaz 3 yıldan sonra ilk gebeligim çok üzülyrm..

Cndn kalp atışı varsa şansınız daha yüksek olabilir. Ümidinizi kesmeyin. Bu işler belli olmuyor. Düzelen de çok düzelmeyen de. Biraz kader gibi. Ama olumlu düşünmekte her zaman fayda var. Çünkü neden kötü birşey olsun 😇

• Cndn bunu yanıtladı.

Kedili_Anne değil mi çok haklısınız :) kalpt atışınıda bi duyabilseydm rahatlıyacaktm da işte dedigin gibi kader Rabbim ol derse olur hayırlısı artık :)

Cndn benim ilk başta adet kanaması gibi kanamam vardı 3 gün sonra lekelenme şeklinde azaldı bazı durumlarda kanama olmasa dahi kese etrafında yada içinde kanama olabiliyor ümidimi kesme rabbim insalah bu durumda olan bütün hamilelere yavrularını sağlıkla kucaklarina almayı nasip eder

5 gün sonra
                  7 gün sonra

Mavidilek malasef bebeğimi kaybettim :((( 3 yıl sonra ilk gebeligimdi :(