zgrYilmaz Maltofer fol Demir ilacı kullanipta dışkısı koyu olan var mı odum koptu resmen int de olmasa napardik bu ilacı kullananlarda yani gebelerde olabilen bir şeymis
Adabahar İlk gördüğmde çok korkmuştum ama sonra öğrendim ki kan ilacı yapıyormuş simsiyah ya korkulmicak gibi değil ama bebişlerimiz için herşeye razıyız dimi kızlar 🤗🤗
nesly Biraz alakasız ama doktorum bana bi kutu verdi sonra bi daha yazmadı Demir ilacını. Dün de sağlık ocağındaki ebe Doğum yapana kadar yutman lazım dedi. Siz kaçıncı haftadasınız ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz ?
zgrYilmaz nesly evet cnm bende daha bı kaç gün oldu başladım 14. Haftadayim Dr bana da doğuma kadar kullanacaksin dedi sağlık ocağı yazıyor istersen
Fdmdrk Özür dileyerek bu konuyla alakalı değil pek ama bişey sormam lazım 😕 38+2 haftalık hamileyim ve dün gece ishal başladı ve hala durmuyor ağrılı bi şekilde devam ediyo ne yapacağımı şaşırdım wc de sabahladım resmen bi fikri olan var mı 😔
zgrYilmaz Fdmdrk cnm bana sorarsan acile git derim bebekle alakalı değil vücudun su kaybetmesin direnç ten düşme durmuyorsa dr.gorup bı test yapsın en azindan