Derya12 Kizlar esenyurttaki esencanı duydunuzmu bi kadın hastaneye gitmis cocuk icin yumurta kisti icin doktor bagirsagini delmis dıskısi falan dısarı cikmis haberlere cıktı artık insan korkuyo hastaneye gitmeye ya😰
kfulya1905 Derya12 Ay evet ya Esencan hastanesi. Yumurtalıklarındaki kisti aldırmak istemiş bağırsağını kesip tüpünü almışlar yanlışlıklaaaa! Bunun yanlışı nasıl oluyorsa artık!! Ve kadın ölmüşş..
Gulnur Derya12 esenyurt iste bende bi hastaneye gidiyordum hastane yagmalanmisti haberlerede cikmisti
Derya12 kfulya1905 yazik ya resmen cinayet tabi yanlislikla degildir millet neler yazdi bircok kisi sikayetci o hastaneden ve doktordan
kfulya1905 Serifepolat aminnn. Allah ıslah etsin o doktoru garibanı soymak amaçları o kadar.. O doktor men edilmeli işten...
Kizimveoglumm Esenyurt işte ne beklersin ki hastane de hastane olsaaa 😡😡😡😡😡😡 kadına bişey olmamışdır umarım ben haberi duymadım burda görüyorum 🙄🙄😕😕😕😕😕
Kizimveoglumm kfulya1905 allahcezalarını versin birde 7 yıl tıp okuyorlar nasıl okuyorlar acaba nasıl doktor oluyorlar özel ya şimdi kendini garantiye almıştır 😡😡😡 çok korkarım böyle şeyler rabbim yar ve yardımcımız olsun
Serifepolat Şimdi dusunuyorum da tek hayali bebek sahibi olmaktı ama canından oldu allah belasını versin o doktorun bu ne dikkatsizlik affı yok 😈😠😢
Merrcimek Ekşi sözlükte 23 temmuz 2017 esencan hastanesi rezaleti diye başlık var. Belki gerçek dr bile değildi
Kizimveoglumm Ya bildiğin krolar gidiyor hastaya göre muamele gibi bir şey hastaları nasıl cins insanlarsa doktorları ve yardımcılarıda öyle 😕😡 iyikide evlenip bağcılara gelmişim 🙏🏻