GizemK Kızlar Anadolu yakasında doğum yapan arkadaşlar hangi hastanede ne kadara doğum yaptınız acaba ve doktor nasıldı
cetinpinar Pendik medical parkta 2350 lira normal doğum ucreti. Yeni açıldığı icin bh kadar uygun bence kacirma. Doktorlar çok iyi hastane ilgisi cok iyi. Otel gibi bi yerde dogum yaptim resmen
Minedag cetinpinar canım hangi doktorda Doğum yaptın odaları falan nasıl genişmi bende o hastanede yapmak istiyorum da sezeryanla normalin fiyatı aynıymış öyle dediler
GizemK cetinpinar Ben görüştüm hastaneyle 120 ile 240 arasi diyo muayne ucreti neye gore degisiyo acaba
bezelye Altunizade Acıbadem hastanesi normal doğum 12 bin, Academic Hospital 4250. Muayene için Acıbademe gidiyorum. Benim doktorumun cari muayene ücreti 400 tl. Lakin benim özel sağlık sigortam var, 48 tl ödüyorum. Doğum için de Academic e gideceğim.
esrams bezelye academicte dogum yaptınız mı memnun kaldınız mı ? normal dogum yanlısı doktorları varmı teşekkürler
bezelye GizemK 1600 tl. Her kişi için poliçe farklı fiyatlandırılabilir. Risk faktörleri herkesin farklı olduğundan fiyat kişiye özeldir. Genel bir sağlık sorununuz yoksa benim ödeme miktarım civarı olur sizin de.
cetinpinar Minedag Nilüfer Durmuş. Çok rahatlatıcı ve tecrübeli bir doktor. Ben zorunlu sezeryan yaptim kanamam oldu. Ambulansla gittigimiz için her seyim ucretsizdi. Odam çok genişti, resmen oteldesiniz. İlgide o biçim
Ceyduygu GizemK Canim gebelikte özel sağlık sigortasindan yararlanabilmek icin hamile kalmadan 5 ay önce yaptirman gerekiyordu. Daha sonra yapildigi zaman dogumu kapsamiyor