Mahlikarumeysa Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim 3 buçuk kilo olmuş 38 haftalığız , doktorum artık doğum başlasın yoksa zorlanırsın dedi bol bol yürü dedi, doğumu başlatan bildiğiniz doğal şeyler varmı?
Hamzaninannesi Mahlikarumeysa Bsra34 hanımın soylediklerni uygulayin insallah acilmaniz okacaktir. Ozellikle hurma ve ahududu cayini ihmal etmeyin. Rabbim hepimizin yardmcisi olsn saglkla bebislermiiz kucagmza alalim ins
Setinay Mahlikarumeysa Mahlikarumeysa tamda ben 😂 38+2olduk bugun bebek iri dediler dun dobblere girdim 3800cikti suyuda fazla bunu artik dogurmam lazım. Nstde sancilar 50 60larda yol yuruyunce cok kotu sancılar giriyor ama dogum sancisi degil. Hurmaya başlayacağım bende bakalim
DamlaatanPardn Mahlikarumeysa yüzmeye gidebilirsen en iyisi bu, olmadı küveti sıcak suyla doldurup içinde yatmak ve yürümek tüm kitaplardada bunlar yazıyor. Allah yardımcın olsun🙏🏼👼🏼
zynppp Mahlikarumeysa ayni durum ben de de var dün 5 km yürüdüm ama genede tık yok bir mucize bekliyorum
Mahlikarumeysa zynppp ben araştırdım yürümek doğumu başlatmaua etkisi yokmuş, kimsede cvp yazmıuor ya saçma sapam konulara sayfalarca yazıyorlar
Bsra34 Çömel kalk ve merdiven inip çık. Surekli yerde oturup yemek yiyin. Yiyebildiginiz kadar hurma yiyin. Ayrica ada cayi ve ahududu yaprağı cayi da rahim acilmasini sagliyor. Eşle ilişki ve meme ucu masaji da dogumu tetikleyen seyler arasindadir. Iyi dogumlar👍
Bsra34 Mahlikarumeysa rica ederim ne demek. Bende 36. Haftamdayim. Hepimize guzel dogumlar nasip etsin rabbim😍
Miniksehzadem Ev Süpür ev sil bol bol canım merdiven in çık 36. Haftadayim bana bunları yap dedi doktorum. İnşallah en acısı en güzel şekilde dogumun gerçekleşir.
Nulu Eşle ilişki, sicak duş en etkili ikili ananas yemenin doğumu tetiklediğini duydum ama uygulayan oldumu bilmiyorum içindeki maddeler rahmin kasılmasına Doğum sancısının başlamasına neden oluyormuş bu bebişimde deniyeceğim bakalım 😆
baharclk Nulu uzun zamandır ananas tuketirim öyle birşey yok hurma bitti ananasami sardilar 😂 rahmi nerden tetikliyormus ya olur olmadık şeyler inanmayın
Nulu baharclk olur olmadık değil ananasın içindeki erkeğin sperminde de bulunan rahim kasılmasını tetikleyen madde var İngiliz ve alman forumlarında hatta çok meşhur İngiliz stand up ci programinda bunun konusu geçti. Hurma da kuran da geçiyor sancı esnasında yenmesi güç kuvvet veriyor kaybolan enerji takviyesi yapıyor diye. Biraz araştırın isterseniz
Mahlikarumeysa @alewer06 buraya arkadaşlar yazmıştı canım bakabilirsi, ve kasılmalar 2 dk da bir oluyordu
Mahlikarumeysa Setinay ben başladım hurmaya yiyorum hergün 3 , 5 yada 7 kere , dediğin gibi benimde öyle oluyor sancılar, her sancı girdiğinde dakika tutmaktan ciğerim soldu😁