Smile 15+5 te kontrole gidicem sizce cinsiyet bu sefer net olarak belli olur mu ? Kızlar birde henüz hiç karnımda bi farklılık yok diyebilirim sizde durumlar nasıl ?🤰🏼🤗
Handeaslan616139 Smile ben bugün gittim 12+4 haftalığım erkeğe benzetti cıkıntı gördü ve bana da gösterdi tabi gelcek ay daha net belli olur dedi ama erkeğe benziyor çıkıntı var dedi 🙂🙂
Aysealty Smile 15+2de doktorum yüzde 90kız dedi cok zor gösterdi ama bebeginin pozisyonuna baglı canım benimki sırt üstü yatıp bacaklarınıda dolamış birbirne biraz nazlandı ama bacagın birini kaldırınca bi 10saniye yakalayabildik😅
Smile Handeaslan616139 ahahhaa valla bizde geliniz ama bak aklımıza ilk bunlar geliyor yani benim öyle 😝 şaka bir yana allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın belki kızından iyi olur gelinlerin belli olmaz 💞🤗🐣
Handeaslan616139 Smile aynen öyle canım sağlıklı olsun da ben gelinlerimi baş tacı yaparım bana yapılanları yapmam onlara 🙂❤
Guloo68 Banada dedi erkeğe benziyo çıkıntı var ama cok küçük pipisi küçük olabilir kızda olabilir değişir 20 gün sonra belli olur demişti kısmetse 2 hafta sonra tekrar gidecem 😊
Sonay Aysealty seninki gibi benimkide oyle yapmıştı doktor büyük ihtimal kız dedi Acaba benimkide doğru mu ki? 😏
Aysealty Sonay yzde 90büyük bir rakam bence değişmez belki 12.haftalarda olsa ihtimal olabilirdi ama benim doktorm görmeden asla söylemiyor kac haftadır soruyorm cnkü😂
Sonay Aysealty bna bi 12 haftalıkken bide 16 haftalıkken soyledi inş benimde değişmez. Hayırlı olsun buarada sağlıkla ALIN bebeğinizi kucağınıza ☺