Kizimveoglumm Kızlar 35 haftalık olcaz bu agrılar acılar geçiyor demi dogurunca son ay olduğu için şimdi daha iyi anlıyorum kendimi tsşıyamıyorum ayaklarım balon gibi oluyor nefes alamıyorum , 😕😕😕dogrunca gecer demi
Bsrayldrm Kizimveoglumm inşallah geçer canım bende bugun tam 35im bu sabah 10 gibi sancıyla uyandım kendi kendimi dinlerken neden olduğunu bilmiyorum istifra ettim bide 🤢 o dahada kastı duş aldım biraz iyi geldi uyuya kalmışım şimdi ara ara karnıma gene sancı vuruyor tek başımayım bide korkmaya başladım 😔
Kizimveoglumm Bsrayldrm korkma sakin kal panik yapma iyi olmaz bence yine çok sancı olursa yada suyun gelirse gene panik yapma sıcak duş al ve haber vermen gerekenlere haber ver 😊somra hastene yolunu tut ☺☺ benim hastanem evime 5 dk senin de yakındır umarım benimde sancılarım başladı vuruyor arada ama yalancı sancı olabilir diye düşünüyorum
Bsrayldrm Kizimveoglumm benim hastahanede yakın ama Hollanda dayım ben öyle bi durum olursa önce ebeyi arayıp eve cağıracakmışım önce gelip o bakacak mış ama sancı dayanılmaz olursa mecbur hastahane ama son ana kadar bekliyorlar 😔 ve kızım daha dönmedi elleriyle bakıyorlar sadece bebeğin kafası nerde anlayamadılar yarın ultrasonla bakacaklar birde belki de elle çevirmeye çalışacaklar 😔😭
didematlas Yasadigini sancilar yalanci sanci.Bu haftalarda vucut doguma hazirliyormus kendini.Bende 35+2yim benimde ara ara sancim kasilmam oluyor.Nts de bile sancim cikti dr bunun yalanci sanci oldugunu soyledi.Suyunuz gelir lekelenmeniz olursa vakit kaybetmeden drunuza bilgi verin.Birde sanci sıkligina bakin.
Kizimveoglumm Bsrayldrm aaa çok garip bir memleket oralar canım Allah kolaylık versin herkese inşallah doğumum kolay olur ve inş sağ salim alırsın yavrunu kucağına 😍