Marayy Tubasim amin canım senin aşılaman tuttuğun da ne zaman belirti hissettin agrın sızın hemen oldu mu
Tubasim Marayy aşılamadan sonraki günler hep karnım ağrıyordu benim adet sızısı gibi. Onun dışında belirtim olmadı canım, karın ağrısı da niye oldu bilmiyorum.dikkat et çok hareket etme özellikle ilk günler hatta ilk hafta çok önemli tam tutunma dönemi.
Tekinnn Marayy önce Merve aldı haberi sonra ben sıra sende canım güzel haberi alacaksın bu sefer inşallah 😍 moralini yüksek tut
Marayy Tekinnn ay insallah kuzum sana birsey sorucam aşılamanın 2. Günü yumurtalaama akıntısı tarzında bir alıntı gördün mü acaba yumurtam mı yeni çatladı diye düşündüm
ESENGUL19 Marayy estafurallah etkisi oluyor ben öyle yaptım bu sadece benim düşüncem tabi ben etkisi olduğunu düşünüyorum bu arada bu ilk gün için önemli o yüzden söyledim diğer günler normal kullanabilir siniz
ESENGUL19 Marayy yok akıntım olmadı aşıla olduğum gün aşılama öncesi çoktu akıntım sonrasında hiç olmadı progestan kullanmaya başladım belkide o yüzden olmadı akıntı
ipeak Marayy benimde dün aşılamam gerçekleşti bu ikinci ilki tutmamıştı umarım allah gönlümüze göre verir ve bu defa tutar inş güzel haberler alırız
ipeak Marayy ben bu defa tek yumurtayla girdim bundan önceki aşılama öncesi çok fazla yumurta oluştu doktor bu seferkinde az dozla devam etti ve tek yumurtayla girdik inş yüzümüz gülsün artık
ESENGUL19 Marayy kötü birşey olduğunu sanmıyorum stres yapmayın bence lekelenme tarzı olmadığı müddetçe içinizi ferah tutun