Marayy Kızlar birazdan evden çıkıcaz aşılamam var 9 da sperm verilecek 11 de aşılamam olucak lütfen postu gören herkes benim için dua edebilirmi 2. Aşılamam olucak 1 yumurtayla giriyorum 20 mm’lik inşallah bu sefer Allah’ın izinliyle olur🙏 varmı tavsiyeleriniz bana aşılaması tutanlar ❤️
Rukiyemus Marayy meraba canım seni daha önce postlarda görüyordum hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlı haberler alırsın rabbim en hayırlısını en güzelini nasip etsin insallah🤲🤲🥰
Aysegulum27_ Marayy hayırlısı olsun hakkında inşallah olur🙏 Çatlatma iğnesi vurunmuşmuydun kaç saat sonra aşılama olacak
Rukiyemus Marayy rica ederim canım hayırlı haberler ver bize inşallah canım izmirin neresinde oturuyodun sen
Marayy Busracetin Adel001 Aysegulum27_ NurEto Guul kızlar çok şükür aşılamamı oldum yarım saat de uzandım kalkmadım eşimin değerleri çok çok iyi doktor söyledi çok şükür yıkanan değeri 80 milyon sayı %90 hareketli motivasyonumu arttırdı böyle olması insallah mucizem bana tutunur 🙏
Semanur5 Rabbim sağ salim sana nasip etsin.Hakkında hayırlısını versin. 3 gün yat istirat et çok kafanada takma
Busracetin Marayy inşallah bu sefer mujdeli haber alir , bizlere de bildirirsin canim. Hep olumlu olmaya çaliş , kendini de cok dinleme belirti de olmayabiliyor biliyorsun , hakkinda hayirlisi olsun bakalim 🌸
BuBu41 Marayy Canim insallah tutar bende asilamayla hamile kaldim 38+4 haftaligim suan. Içini ferah tut asilamadan sonra doktorlar normal hayatiniza dönün diyor ama sen bol bol dinlen uzan elnden geldigince iş yapma bol bol dua et gerisi Allahin taktiri🤲❤
Marayy BuBu41 kesinlikle bende kendimi yormayı düşünmüyorum ama önemli olan nasip rabbim nasip ettiyse ben dinlerim bol bol
Guul Marayy insallah bu sefer olacak canim 🙏🏻 icini ferah tut. Cok kafana takma oldumu olmadimi diye. Eve gel bi guzel dinlen. Agir islerden sakın kendine iyi bak 😘🥰
Mehtapakgl Marayy kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle. Stres etme ve lütfen bir süre herşeyden uzak dur. 😘
Marayy Mehtapakgl tamam canım biraz stres yaptım sabah gecikiyorduk hatta geciktik de biraz eşimi de strese koydum ama bakalım